Συνεδρίαση Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης & Ημέρα Πολίτη στις 20 Σεπτεμβρίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης & Ημέρα Πολίτη στις 20 Σεπτεμβρίου

Σε συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017, στις 18:00, στο δημαρχείο της πόλης (Ελ. Βενιζέλου 15, Πεύκη).

Πριν ξεκινήσει η συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης θα τεθούν θέματα προς συζήτηση από τους πολίτες, λόγω Ημέρας Πολίτη.

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών.
  2. Καθορισμός ειδικότητας για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών, έτους 2017, με κάλυψη από τους ΚΑΠ.
  3. Κατανομή επιχορήγησης για κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολικών επιτροπών.
  4. Ονοματοδοσία του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ Λυκόβρυσης σε «Γεώργιος Κ. Αλεξόπουλος».
  5. Αποδοχή ή μη παραίτησης, ορισμός νέου μέλους και εκλογή αντιπροέδρου του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ.
  6. Καθορισμός δύο χώρων για τοποθέτηση ενημερωτικών φωτεινών πινακίδων στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, για το χρονικό διάστημα από 1/1/2018 μέχρι 31/12/2020.
  7. Λήψη απόφασης έγκρισης του Κανονισμού Λειτουργίας του Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.
  8. Απόφαση υλοποίησης με ίδια μέσα του Υποέργου «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Λυκόβρυσης -Πεύκης: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης» της Πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης»  με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5003700.
  9. Ανάθεση σε δικηγόρο του χειρισμού των ακολούθων διαδικασιών σε σχέση με την υπόθεση Energa – Hellas Power: 1) διαδικασία απόδοσης συνολικού χρηματικού ποσού 133.351,11 ευρώ σύμφωνα με το Ν. 4312/2014, 2) άσκηση Αγωγής κατά των κατηγορουμένων και των εταιριών τους, για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης του Δήμου, καθώς και για την περαιτέρω αποζημίωση της προκληθείσας περιουσιακής ζημίας του Δήμου (τόκοι, προσαυξήσεις, δικαστικά έξοδα κ.λπ.), 3) λήψη ασφαλιστικών μέτρων συντηρητικής κατάσχεσης κ.λπ. κατά των αντιδίκων και 4) εκπροσώπηση του Δήμου ως πολιτικώς ενάγοντος στην κατ’ έφεση ποινική δίκη, ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών.
  10. Αλλαγή του αρ. κυκλοφορίας οχήματος σε πινακίδα αποκλειστικής θέσης στάθμευσης ΑμεΑ, επί της οδού Ηλίου 6 στη Δημοτική Κοινότητα Πεύκης.
  11. Ορθή επανάληψη της αριθ.148/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.
  12. Έγκριση επιστροφής χρημάτων σε συμμετέχοντες στο υλοποιηθέν πρόγραμμα του Δήμου «Δημιουργική απασχόληση παιδιών για το καλοκαίρι του 2017».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet