Από τα Μελίσσια πέρασε η 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών
Κοινωνία

Από τα Μελίσσια πέρασε η 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Ο Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» πραγματοποίησε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017 την 15η Λαμπαδηδρομία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), με τη συμμετοχή συλλόγων, εθελοντών, μαθητών του Λυκείου Μελισσίων και μαθητών από το ΕΕΑ «Μαργαρίτα».

Η Φλόγα της Αγάπης και της Αλληλεγγύης παραδόθηκε στον Δήμο από τον Σύλλογο Αιμοδοτών «Κωστάκης Μεσογίτης» με τη συνδρομή του ΕΠΑΛ Αγίων Αναργύρων και αφού διέσχισε το κέντρο της πόλης κατέληξε στην κεντρική πύλη του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» – Πτέρυγα «Τσαγκάρη». Τον βωμό άναψε ο Παραολυμπιονίκης δημότης Δήμου Πεντέλης Παναγιώτης Τριανταφύλλου.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, σε χαιρετισμό του, ως, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «διά βίου αιμοδότης», τόνισε ιδιαίτερα το νόημα της εθελοντικής αιμοδοσίας, ενώ παράλληλα επισήμανε τον σημαντικό ρόλο της παρουσίας του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» στον Δήμο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και υπεύθυνος για τη συνδιοργάνωση Ηλίας Βιλιώτης, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Ν. Πεντέλης, Ελευθέριος Κιτσούλης, ο πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ν. Πεντέλης, Μανώλης Μιχελακάκης, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ, Βασίλειος Λάζος, η υπεύθυνη Αιμοδοσίας Δήμου Πεντέλης και μέλος του ΟΚΠΑ Αγνή Ζώη, το μέλος του ΟΚΠΑ Ελένη Γκρέτσα, το μέλος της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Άννα Βενιέρη, το μέλος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Χρυσούλα Ντούρη, ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», Ιωάννης Μιχαλακούκος, ο διοικητής του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ειδικών Νοσημάτων (ΣΝΕΝ), Δημήτριος Τσοκάνας, ο διευθυντής Νοσοκομειακής Υπηρεσίας Αιμοδοσίας Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», Σωτήρης Παγώνης, η διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας Σοφία Λαφογιάννη, η διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Χρύσα Πιστολά, η διευθύντρια Διοικητικού, Θεοδώρα Αρκουμάνη, ο υποδιευθυντής Διοικητικού, Μιχάλης Μεταξάκης, διευθυντές τμημάτων, ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet