Τον θεσμό του «Εταιρικού Συμπολίτη» καθιερώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Τον θεσμό του «Εταιρικού Συμπολίτη» καθιερώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Τον θεσμό του «Εταιρικού Συμπολίτη» καθιερώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης με πρωτοβουλία του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη επιθυμώντας να αποδώσει τα εύσημα στις εταιρείες που στηρίζουν τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειες του Δήμου με τελικό στόχο το συλλογικό καλό.

Με αυτόν τον σκοπό άλλωστε, και με πρωτοβουλία του δημάρχου, αναπτύσσεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, δίκτυο συνεργασιών επικεντρωμένο στις δωρεές, προσφορές και χορηγίες που πραγματοποιεί η επιχειρηματικότητα στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητάς της και μπορούν να βελτιώσουν, σε συνδυασμό με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Δήμου, την καθημερινότητα της πόλης.

Ειδικότερα, το τελευταίο διάστημα, τα καταστήματα Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης και Πεύκης της Τράπεζας Πειραιώς ενίσχυσαν μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, και συνεκτιμώντας ότι υγιείς επιχειρήσεις αναπτύσσονται μέσα σε υγιείς κοινωνίες, τις κοινωνικές δομές της Λυκόβρυσης – Πεύκης και συγκεκριμένα τη δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τη δωρεά ποσού 1.500 ευρώ μέσω επιταγής που παρέλαβε ο δήμαρχος από τον διευθυντή του κεντρικού καταστήματος Αμαρουσίου της Τράπεζας, Χρήστο Μοσχόπουλο.

Αυτές τις μέρες άλλωστε μία ακόμη συνεργασία εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας ολοκληρώθηκε με τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης να παραλαμβάνει επιτραπέζια παιχνίδια για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μετά την ευγενική χορηγία των ΕΛΠΕ /ΕΚΟ (Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια).

Προσφάτως, πραγματοποιήθηκε, επίσης, δράση προσφοράς στην κοινωνία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνεργασία με την Janssen Ελλάδος (εξωραϊσμός του αύλειου χώρου του 1ου – 3ου & 4ου Νηπιαγωγείου Πεύκης).

Για την καθιέρωση του θεσμού του «Εταιρικού Συμπολίτη» ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, επισημαίνει: «Η προσφορά, η αλληλεγγύη, και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών μας που αποτελεί πρώτιστο μέλημά μας είναι αυτή που στην πράξη καθοδηγεί τις δράσεις, την εργασία και τις συνεργασίες που αναπτύσσουμε και εργαζόμαστε πάνω σε αυτές στο πλαίσιο της παρατεταμένης οικονομικής δυσκολίας στη χώρα. Περισσότερο ίσως από ποτέ τις τελευταίες δεκαετίες η εξάπλωση και η αξιοποίηση των χορηγικών δράσεων των επιχειρήσεων, αλλά και των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουν εθελοντικά και στο corporate κομμάτι της εταιρικής τους υπευθυνότητας, είναι άρρηκτα συνυφασμένες με την πορεία της κοινωνίας. Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι υγιείς επιχειρήσεις αναπτύσσονται μόνο μέσα σε υγιείς κοινωνίες και αντίστροφα. Στο πλαίσιο αυτό αναπτύσσουμε και θα επιβραβεύουμε μία σειρά από επιχειρήσεις της οικονομικής λειτουργίας της αγοράς που γίνονται αρωγοί στην προσπάθειά του Δήμου μας για τη βελτίωση της καθημερινότητας και του στόχου του να στηρίζει και να στέκεται πάντα δίπλα στις ανάγκες των πολιτών του, από τους μικρότερους έως τους μεγαλύτερους. Θερμό ευχαριστώ στην Τράπεζα Πειραιώς και τον κ. Χρήστο Μοσχόπουλο, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Janssen Ελλάδος και τους εργαζομένους της φαρμακευτικής επιχείρισης, ευχαριστώ από καρδιάς και στη στήριξη του Ομίλου των ΕΛΠΕ με την προσφορά επιτραπέζιων παιχνιδιών για τα παιδιά και τους μαθητές του Δήμου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet