Διαφορές… οπτικής χωρίζουν τους δρόμους Π. Καμάρα και Γ. Σγουρού
Περιφέρεια Αττικής

Διαφορές… οπτικής χωρίζουν τους δρόμους Π. Καμάρα και Γ. Σγουρού

Διαφορετικούς δρόμους «τραβούν» πλέον ο Γιάννης Σγουρός και ο Παύλος Καμάρας, με την ανεξερτητοποίηση του τελευταίου από την αυτοδιοικητική παράταξη Αττική μόνο με Έργο.

Στη σχετική δήλωση ανεξαρτητοποίησής του, ο κ. Καμάρας αναφέρεται σε «σαφή απόκλιση» αντιλήψεων στον τρόπο διοίκησης της αυτοδιοικητικής ομάδας, αλλά – και κυρίως- σε διαφορές «πολιτικής στόχευσης και πρακτικής».

Ακολουθεί η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του κ. Π. Καμάρα:

Αθήνα, 7 Σεπτεμβρίου 2017

Προς Τον Επικεφαλής της παράταξης «ΑΤΤΙΚΗ» κ. Γιάννη Σγουρό

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης

Με την παρούσα επιστολή μου, σε ενημερώνω ότι κατέθεσα στο Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου δήλωση ανεξαρτητοποίησής μου, ως μέλος του Π.Σ.

Η ενέργειά μου αυτή προφανώς ήταν αναπόφευκτη, μετά την κοινή, πιστεύω, διαπίστωση, ότι υπάρχει μεταξύ μας, σαφής απόκλιση στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τόσο τον τρόπο λειτουργίας μιάς Αυτοδιοικητικής ομάδας, όσο κυρίως την πολιτική στόχευση και πρακτική που θα πρέπει να ακολουθήσει η παράταξη, σαν «ανεξάρτητη» επί της ουσίας.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους της παράταξης, εντός και εκτός του Περιφερειακού Συμβουλίου, για την άριστη συνεργασία μας.

Πιστεύω ότι τίμησα στο ακέραιο την τιμητική σου απόφαση να είμαι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, με το νικηφόρο αποτέλεσμα στην Ανατολική Αττική, αλλά και με την στάση μου τα 3 αυτά χρόνια της συμπόρευσής μας, στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία στους προσωπικούς σου στόχους.

Τέλος, θεωρώντας ότι συνέβαλα σημαντικά, ως επικεφαλής της ομάδας, στην επιτυχία μας στην Ανατολική Αττική, μαζί με τους συναδέλφους μου, θεωρώ υποχρέωσή μου, να ασκήσω τα αντιπολιτευτικά μου καθήκοντα μέχρι τέλος της θητείας μου, ως ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης.

Απέναντι σε μια καταστροφική και ανίκανη Περιφερειακή Αρχή επιβάλλεται η Αντιπολίτευση να αναδείξει τις αδυναμίες της και τις ολιγωρίες της, ώστε στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, η μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρα  να έχει την ηγεσία που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της Αττικής, αλλά και στην κοινωνική συνοχή των πολιτών της.

Παύλος Καμάρας

Περιφερειακός Σύμβουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet