Ενότητα: Η ΕΛ.ΑΣ. μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά τα σχολικά συγκροτήματα
Κοινωνία

Ενότητα: Η ΕΛ.ΑΣ. μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά τα σχολικά συγκροτήματα

«Η ΕΛ.ΑΣ. μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά τα σχολικά συγκροτήματα του Αμαρουσίου» όπως τονίζει η δημοτική παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, η δημοτική παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι εκπροσωπούμενη από τον επικεφαλής της δημοτικό σύμβουλο Λευτέρη Μαγιάκη και τον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρο Κούκουζα επισκέφτηκαν τον διοικητική του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρουσίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι ενημερώθηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη, για τις δυνατότητες και τον σχεδιασμό που έχει το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου και αφορούν στην προστασία των μαθητών των σχολείων της πόλης.

Όπως ενημερώνει η παράταξη, μέσω της ανακοίνωσης:

«Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, θα επιτηρούνται καθημερινά οι περιοχές γύρω από τα σχολικά συγκροτήματα.

»Μετά από αυτές τις διαβεβαιώσεις και τη δεδομένη ευαισθησία της διοίκησης του Αστυνομικού Τμήματος προς τους μαθητές των σχολείων, η δημοτική παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι θεωρεί πως η απόφαση της δημοτικής Αρχής για την ανάθεση σε ιδιωτική εταιρεία security της περιοδικής φύλαξης των σχολείων, πρέπει να αναθεωρηθεί.

»Καλούμε τον δήμαρχο κ. Πατούλη να εμπιστευθεί την κρατική αστυνομία και να μην αναθέσει σε ιδιωτική εταιρεία τις αποσπασματικές περιπολίας γύρω από τα σχολεία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet