Ν. Μπάμπαλος: Επενδύουμε στην Παιδεία γιατί θέλουμε ένα καλύτερο αύριο
Κοινωνία

Ν. Μπάμπαλος: Επενδύουμε στην Παιδεία γιατί θέλουμε ένα καλύτερο αύριο

Συνεχίζονται οι καθιερωμένες συναντήσεις του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου και των στελεχών της διοίκησης του Δήμου με τις διευθύνσεις των σχολείων της πόλης, στην έναρξη της σχολικής χρονιάς. Τελευταία συνάντηση ήταν αυτή με τους διευθυντές των γυμνασίων και των λυκείων του Ηρακλείου. Οι δύο πλευρές συζήτησαν εκτενώς τα ζητήματα της λειτουργίας και των υποδομών των σχολικών κτηρίων, «διαπιστώνοντας την καλή προετοιμασία που υλοποίησαν οι δημοτικές υπηρεσίες καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και πιστοποιώντας εκ νέου τη διάθεση για καλή συνεργασία που θα οδηγήσει σε μια ομαλή και παραγωγική σχολική περίοδο», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

«Όπως κάθε χρόνο, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διέθεσε και διαθέτει το σύνολο των υπηρεσιών του στον σκοπό της εύρυθμης λειτουργίας των σχολείων όλων των βαθμίδων της πόλης μας. Επενδύουμε στην Παιδεία γιατί θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, μέσα από τη σωστή διαπαιδαγώγηση των νέων γενιών των Ηρακλειωτών», σχολίασε κατά τη συνάντηση ο κ. Νίκος Μπάμπαλος.

Μαζί με τον δήμαρχο, στη συνάντηση συμμετείχαν, οι αντιδήμαρχοι Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Μανώλης Κουτσογιαννάκης και Τεχνικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Δημητρόπουλος, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για τα Ειδικά Συνεργεία του Δήμου, Μαριάννα Ζούρου, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Κων/νος Πέτσας και Θεόδωρος Γραμματικός, αντιστοίχως, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Ηρακλείου Αττικής, Βασίλης Στέφας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet