Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τις νεάνιδες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τις νεάνιδες του ΓΣΑΠ

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τις νεάνιδες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ). Η αρχή δεν ήταν το ίδιο καλή για τις ομάδες Α΄ και Β΄ των κορασίδων του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα:

Νεάνιδες: ΓΣΑΠ – ΣΠΟΡΤΙΓΚ: 49-45

Δεκάλεπτα: 13-10, 20-20, 35-37, 49-45

Πολύ δυνατό ήταν το ξεκίνημα της αθλητικής περιόδου 2017-2018 για τις νεάνιδες του ΓΣΑΠ. Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ ποιοτικές ομάδες, τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής κατάφεραν να κερδίσουν στο ντέρμπι της πρεμιέρας την ομάδα του Σπόρτιγκ, μετά από εξαιρετική προσπάθεια. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη του τη διάρκεια, αλλά η ψυχραιμία και η ομαδικότητα που έδειξαν οι αθλήτριες στο τέλος του αγώνα τους χάρισε τη νίκη. Το παιχνίδι διεξήχθη, όπως ενημερώνει ο Σύλλογος της Αγίας Παρασκευής, σε πολύ ωραίο κλίμα, με άψογη συμπεριφορά αθλητριών, κερκίδας και διαιτησίας.

Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Αμύντα εκτός έδρας (ΠΥΡΚΑΛ, στις 22:00).

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Χονδροπούλου, Μπεζαίτη 4, Χριστοπούλου, Αμίτση 8(2), Σαπαλίδου 8(1), Σφήκα, Κανιαδάκη 12(2), Χριστοδούλου, Ηρακλείδη, Κούκη (12), Δαμουλάκη 5(1),  Ζανίκα.

 

Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Σόφτσης, Διαμαντής): Μπουντούσκα, Ζυκάι, Κάραλη 2, Καραμπάτσου 4(1), Τσαφαρά 12(4), Κουγιάνου, Δανδουλάκη 7, Κριμιτζά 13, Τοτώνη, Σιδέρη 7(1), Τσιρογιάννη, Μακρή.

Κορασίδες – Ομάδα Α: ΑΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΓΣΑΠ: 53-21

Δεκάλεπτα: 20-5, 13-7, 9-2, 11-7

Πολύ κακό ξεκίνημα και βαριά ήττα για την Α Ομάδα Κορασίδων του ΓΣΑΠ στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος της β΄ κατηγορίας. Ο Σύλλογος τονίζει σχετικά ότι «είναι επιβεβλημένο πλέον να αφήσουμε πίσω μας αυτή την κακή στιγμή και να επικεντρωθούμε στην προετοιμασία του επόμενου αγώνα, έτσι ώστε οι αθλήτριές μας να ανεβάσουν την απόδοσή τους και να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο τις πραγματικές τους δυνατότητες».

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 εντός έδρας στις 19:30 με αντίπαλο την ομάδα ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΜΦ.

ΑΟΚ (Λεμποτέσης): Ρούσση, Χρυσινά Δ., Ιωαννίδη, Δορίζα, Σωτήρχου, Στανί, Χρυσινά Ε., Νησιάτη, Μυλωνά.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Λούκα, Θεοφάνη, Ζανίκα Κ., Κυρκοπούλου, Κακοσούρη, Κωλέτση, Δασκαλοπούλου, Πατσατζή, Αλεξάνδρου, Ζανίκα Χ., Λιλικάκη, Γεωργοπούλου.

Κορασίδες – Ομάδα Β: ΓΣΑΠ Β – Α.Ο. ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ Β: 17-54

Δεκάλεπτα: 4-11, 5-9, 4-19, 4-15

Σε μία κατηγορία όπου το αποτέλεσμα δεν είναι το ζητούμενο, αλλά η χαρά της συμμετοχής και οι νέες εμπειρίες σε αγωνιστικό επίπεδο, οι μικρές κορασίδες του ΓΣΑΠ ηττήθηκαν στην πρώτη αγωνιστική της Γ κατηγορίας με αντίπαλο τους τον Α.Ο. Κρόνος Γέρακα. Οι αθλήτριες, παρά την τελική διαφορά στο σκορ, έπαιξαν με πάθος, παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο μπάσκετ με όμορφες φάσεις. Τον αγώνα παρακολούθησε και ο διευθυντής των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Αγίας Παρασκευής, Ματθαίος Τσιντιμάκης, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τις αθλήτριες, τον πρόεδρο του συλλόγου Γ. Καράμπελα και τον προπονητή Β. Χριστοδούλου. Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Αγίας Παρασκευής είναι ο επίσημος χορηγός των δύο ομάδων των κορασίδων για την περίοδο 2017-18.

Επόμενος αγώνας για τη Β Ομάδα των κορασίδων του ΓΣΑΠ την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2017 στις 12:30 στο κλειστό γήπεδο «Δημ. Βικέλας», με αντίπαλο την ΑΕΝ Κηφισιάς Β.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Στρατηγου, Φυρίγου, Κάκκου, Λάμπρου, Βαρλάμη, Μήτση, Χριστοπούλου, Γιαννακού, Λυραντζάκη, Μίνκωφ, Μακαρουνάκη, Λαΐνα.

ΚΡΟΝΟΣ (Γεωργακόπουλος): Παναγιωταρά, Χατζηγεωργίου, Καπετανάκου, Χουγκάζ, Καλλεράντε, Σιμοπούλου, Παπαδοπούλου, Μητροπούλου, Καρυοφύλλη, Σπηλιώτη, Παρθένου, Τσιτσιμπή.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet