Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δ.Ε. Κηφισιάς στις 2 Οκτωβρίου
Πολιτική

Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δ.Ε. Κηφισιάς στις 2 Οκτωβρίου

Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, στις 18:30, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται επί της οδού ∆. Κυριακού αρ. 16, στην εταιρεία µε την επωνυμία «Ι. Δημητρίου και ΣΙΑ Ε.Ε.» και µε διακριτικό τίτλο «Jourfixe».
  2. Έγκριση της τεχνικής μελέτης µε θέμα: «Παραχώρηση δύο θέσεων στάθμευσης έξω από την οικία του πρέσβη του Πακιστάν στην οδό Ρόδου αρ. 34 στην Κηφισιά».
  3. Έγκριση της τεχνικής μελέτης µε θέμα: «Τοποθέτηση προειδοποιητικών αναλαμπόντων φανών στη διάβαση πεζών επί της οδού Τατοΐου στη συµβολή της µε την οδό Θησέως στον ∆ήµο Κηφισιάς».
  4. Έγκριση της τεχνικής μελέτης µε θέμα: «Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης οχημάτων στην οδό Λυκούργου, στη συµβολή της µε τις οδούς Αναβρύτων και Αγ. Τρύφωνος στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση της τεχνικής μελέτης µε θέμα: «Απαγόρευση διέλευσης σε οχήματα άνω των 3,5τ. στην οδό Σαρανταπόρου στο τµήµα μεταξύ της Λεωφόρου Κηφισίας και της οδού Χαριλάου Τρικούπη στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση της τεχνικής μελέτης µε θέμα: «Τοποθέτηση προειδοποιητικών αναλαμπόντων φανών στη διάβαση πεζών επί της οδού Ιλισίων αρ. 22 του ∆ήµου Κηφισιάς».
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά µε τις δράσεις οι οποίες πρέπει να περιληφθούν στο Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης του ∆ήµου Κηφισιάς και τα έργα που πρέπει να εκτελεστούν στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς για το οικ. έτος 2018.
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη χορήγηση χρηματικών βοηθημάτων και ειδών διαβίωσης καθώς και για τη μείωση ή απαλλαγή των δημοτικών τελών σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς για το οικ. έτος 2018.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet