Παζάρι Αλληλεγγύης στη 10η δράση διάθεσης αγροτικών προϊόντων
Κοινωνία

Παζάρι Αλληλεγγύης στη 10η δράση διάθεσης αγροτικών προϊόντων

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων διοργανώνει παζάρι Αλληλεγγύης στη δράση αγροτικών προϊόντων στον χώρο της πρώην Ναυτικής Βάσης.

Ειδικότερα, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017, από 9.00 έως 14.00, στην εν λόγω δράση θα συμμετάσχουν το προσωπικό και οι εθελοντές του ΟΚΠΑ (Γωνιά Αλληλεγγύης) με ανταλλακτικό παζάρι ρούχων όλων των ηλικιών, είδη δώρων, αλλά και ενημέρωση για τις υπηρεσίες της Τράπεζας Χρόνου.

Στη σχετική ανακοίνωση του ΟΚΠΑ αναφέρονται τα εξής:

Στον χώρο του ΟΚΠΑ εδώ και δυόμιση χρόνια λειτουργεί ιματιοθήκη που εξυπηρετεί πολλούς συνανθρώπους μας εντός και εκτός Δήμου.

«Η ανταλλαγή ρούχων είναι μία πρακτική που εφαρμόζεται καιρό τώρα σε διάφορα σημεία της χώρας (σε γειτονιές, σε πολυχώρους, σε σχολεία), ενώ συχνά παίρνει διαστάσεις ψυχαγωγικού event.

»Μην την υποτιμάτε: Αφ’ ενός μπορείτε να “ξεφορτωθείτε” ό,τι δεν θέλετε πια (καθημερινά έρχονται ενδύματα, παπούτσια, διάφορα είδη οικιακής χρήσης, μικροέπιπλα και δίνεται εκπτωτικό κουπόνι, μέσα από την εφαρμογή για την ανακύκλωση “followgreen”, για τα καταστήματα της πόλης μας),  αφ’ ετέρου να βρείτε την Κυριακή 1/10 κάτι άλλο που θα φορούσατε ευχαρίστως ή θα κάνατε δώρο.

»Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην κοινωνική αλληλέγγυα οικονομία γιατί αφορά όλους μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet