«Κτίζεται» συνεργασία μεταξύ της UNESCO Β. Προαστίων και της ΔΕΘ – HELEXPO
Αυτοδιοίκηση

«Κτίζεται» συνεργασία μεταξύ της UNESCO Β. Προαστίων και της ΔΕΘ – HELEXPO

«Εποικοδομητική» χαρακτηρίζει η πρόεδρος του Ομίλου για τη UNESCO Βορείων Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, τη συνάντησή της με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΘ – HELEXPO, Αναστάσιο Τζήκα, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017, στην Αθήνα.

«Εστιάζοντας στην από κοινού προώθηση σχέσεων αμοιβαίας συνεργασίας για την ανάδειξη των υπέρτατων σκοπών που πρεσβεύει η UNESCO, οι δύο συνομιλητές αντάλλαξαν γόνιμες ιδέες και προτάσεις που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων έχει ως στόχο να αναπτύξει ένα πλαίσιο συνεργασίας αλλά και εμπιστοσύνης με θεσμικούς φορείς και εκπροσώπους της κοινωνίας που ενδιαφέρονται να προάγουν προγράμματα και δράσεις για την παιδεία, τον πολιτισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη, αναδεικνύοντας και προστατεύοντας τις πανανθρώπινες αξίες της UNESCO», τόνισε μεταξύ άλλων η κα Πατούλη.

Υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα τις προοπτικές που διαμορφώνονται από την προαναφερόμενη συνεργασία, η πρόεδρος του Ομίλου επισήμανε τα εξής:

«Αποτελεί τιμή για τον Όμιλό μας η έναρξη πολύπλευρης συνεργασίας με τη HELEXPO και οι προοπτικές αμφίδρομης ανταλλαγής απόψεων, προτάσεων και ιδεών, θέτοντας ισχυρά θεμέλια ουσιαστικής επικοινωνίας για το μέλλον. Με τον κ. Τζήκα μιλήσαμε για τη προσπάθεια που κάνει ο Όμιλός μας στα Βόρεια Προάστια και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ν’ ακούσει τις προτάσεις μας, αλλά και να σταθεί αρωγός σε κάθε βήμα του».

Η κα Πατούλη, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΔΕΘ – HELEXPO για την ανταπόκρισή του στην πρόσκληση σε συζήτηση και περαιτέρω συνεργασία, ευχήθηκε το επόμενο διάστημα να γίνει πράξη η πρώτη κοινή τους πρωτοβουλία που θα έχει στο επίκεντρο τα σύγχρονα προβλήματα της νεολαίας και τις αγωνίες που αντιμετωπίζουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet