Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

«Οι δραχμιστές δεν θα σταματήσουν την εκλεγμένη δημοτική Αρχή Αμαρουσίου»

1
287 Προβολές

«Οι επίδοξοι “εισβολείς” του Νομισματοκοπείου δεν θα σταματήσουν την εκλεγμένη από τον Μαρουσιώτικο λαό δημοτική Αρχή να υλοποιήσει το έργο της και τις δεσμεύσεις της για ποιοτικές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε δημότες και επισκέπτες» τονίζει η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου απαντώντας σε ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας Αμαρουσίου σχετικά με τον οδοφωτισμό της πόλης.

Ακολουθεί η απάντηση:

Οι δραχμιστές, οι οπαδοί των ολοκληρωτικών καθεστώτων τύπου Βενεζουέλας και Βόρειας Κορέας έχουν το θράσος να κουνάνε το δάχτυλο και να επικρίνουν τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου επειδή ακολουθεί τον δρόμο της συνέπειας, της χρηστής διοίκησης, της διαφάνειας και του εξορθολογισμού των οικονομικών του Δήμου μας, αρνούμενη να υιοθετήσει το μοντέλο που διεθνώς έχει αποτύχει παταγωδώς.

Οι επίδοξοι «εισβολείς» του Νομισματοκοπείου δεν θα σταματήσουν την εκλεγμένη από τον Μαρουσιώτικο λαό δημοτική Αρχή να υλοποιήσει το έργο της και τις δεσμεύσεις της για ποιοτικές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε δημότες και επισκέπτες, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε σύγχρονη, ευρωπαϊκή χώρα.

Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος Ανάπτυξης και εξόδου από την κρίση και η Αυτοδιοίκηση θα παίξει αποφασιστικό ρόλο με ενότητα, σύνθεση, συνέπεια και αποφασιστικότητα στην ανάταση της πατρίδας μας.

1 σχόλιο

  1. Πατούλη άρχοντα, τι πίνεις και δε μας δίνεις;

    2:13:41: Μαγιάκης: «Είναι μόνο ο δημοτικός οδοφωτισμός; ΌΧΙ κύριοι συνάδελφοι. Στη σύμβαση προβλέπεται ότι ο εργολάβος έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει το δίκτυο του ηλεκτροφωτισμού, έχει τη δυνατότητα να το επεκτείνει αυτό στα δημοτικά κτίρια, για εξοικονόμηση ενέργειας, στα σχολεία και σε όλα τα ΝΠΔΔ … Και απορρίματα, είναι το επόμενο σήριαλ το οποίο θα δούμε σε αυτή την αίθουσα…»

    2:53:50: Πατούλης: «Εδώ λοιπόν, είναι σίγουρο ότι μιλάμε για τον οδοφωτισμό. Τίποτε άλλο…
    Πάμε σε μια άλλη εποχή δηλαδή. Το Μαρούσι … πάει σε μια άλλη πλατφόρμα. Στην πλατφόρμα του μέλλοντος… Και εκεί προφανώς, θα υπάρχει ο τρόπος του να βλέπει κανείς από ζητήματα που αφορούν τα απορρίματα, εαν υπάρχουν στερεά, αν υπάρχουν έξω από τους κάδους, στο ζήτημα της διαχείρησης των απορριμάτων δηλαδή, εάν υπάρχουν κάδοι οι οποίοι είναι γιμάτοι για να μην πηγαίνει κάποιος να πετάξει εκεί, και άλλα συστήματα που ενδεχομένως δεν έχει καμμία έννοια τώρα να τα πω…»

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up