Ηράκλειο, Νέα Ιωνία και Αγία Παρασκευή στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

Ηράκλειο, Νέα Ιωνία και Αγία Παρασκευή στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ περνούν από τον Βόρειο Τομέα Αττικής το Ηράκλειο, η Νέα Ιωνία και Αγία Παρασκευή. Εκτός του θεσμού, αλλά με πολλά παράπονα για τη διαιτησία, ο Χολαργός.

Θρίαμβος Αθηνών – Ηράκλειο 2-3 στην παράταση (κ.δ.: 2-2)

Στην παράταση «σφράγισε το εισιτήριό του» στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ το Ηράκλειο, νικώντας τον Θρίαμβο Αθηνών με σκορ 2-3. Η κανονική διάρκεια του αγώνα είχε λήξει με σκορ 2-2.

Η ομάδα των Βορείων άνοιξε το σκορ από τα… αποδυτήρια, με τον Σπυριδάκη να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να συνέλθουν γρήγορα και στο 8′ ο Γουργιώτης έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 30′ και πάλι το Ηράκλειο μπήκε μπροστά στο σκορ, σε μια φάση διαρκείας, όπου ο Μπακαδήμας πιάνει κεφαλιά, η μπάλα πάει στο δοκάρι και στην επιστροφή ο Κραψίτης με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Κουνέτα.

Επτά λεπτά αργότερα, με την περίεργη σέντρα – σουτ του Σπυρόπουλου η μπάλα έκανε περίεργη τροχιά και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Παφίλη.

Σε αντίθεση με τα 4 γκολ του πρώτου ημιχρόνου, η επανάληψη αποδείχθηκε «άσφαιρη», με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στον έξτρα χρόνο της παράτασης. Εκεί οι Ηρακλειώτες έδειξαν περισσότερο αποφασισμένοι για τη νίκη, την οποία και πήραν με το γκολ του Κατσούλη στο 115ο λεπτό.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Χρήστος Τάσης): Κουνέτας, Κονιαρης (75′ Μπούζης), Ζαρκαδούλα, Σπυρης, Σταλμπουτζής, Ασημακόπουλος, Σπυρόπουλος, Σχουλλής (54′ Δρακάς), Τάσης, Γουργιώτης (66′ Ζαφείρης), Καλουμένος (54′ Ζευκίλης).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Νίκος Παπαρούνης): Παφίλης, Μέρτκολα, Κατσούλης, Τούμπας, Μπακαδήμας, Δήμας (58′ Αναγνωστόπουλος), Κραψίτης (71′ Φερεντίνος), Τσάτσος, Σπυριδάκης (60′ Γκούγκας), Αντωνόπουλος, Γιαννίκος (46′ Χρήστου).

Αγία Παρασκευή – Κένταυρος Βριλησσίων 3-1

Μπορεί ο Κένταυρος Βριλησσίων να ήταν αυτός που βρήκε πρώτος, και μάλιστα πολύ σύντομα, τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά τελικώς ήταν η ομάδα της Αγίας Παρασκευής που… γέλασε τελευταία.

Ο Κένταυρος μπήκε… φουριόζικα στο παιχνίδι και ήδη στα 40 δευτερόλεπτα πανηγύριζε το γκολ του Καμάρα. Γκολ που «αφύπνισε» την «Αγία», η οποία στο 3ο λεπτό, με τον Κοβάνη, ισοφάρισε σε 1-1.

Και τα υπόλοιπα δύο γκολ, που χάρισαν στη «Santa» την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 20′ με τον Ντιντίφα και στο 30′ με τον Δρόση.

Οι ποδοσφαιριστές του Δ. Κωνσταντόπουλου, μετά τη καλή αυτή εμφάνιση, έχουν το μυαλό τους στο σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί την Κυριακή με αντίπαλο τον Ήφαιστο Περιστερίου, στο γήπεδό τους.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Παπαγεωργίου, Τζίτζης, Παναγόπουλος (59′ Μιχαλόπουλος), Βελέντζας, Δρόσης, Παπαευθυμίου (76′ Φουκούλης), Μαυροματάκης, Χατζίου, Μπαλατσούρας, Ντιντίφας (62′ Καραδήμας), Κοβάνης (72′ Περουτσέας).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Γιάννης Θεοδωρίδης): Γαλάνης, Κωνσταντάκης (60′ Κονόμη), Κοντογιάνης, Αλβανός, Ελεζάι, Καμάρας (80′ Μπότσας), Μωραΐτης (75′ Κανέλλος), Κουλιούρης, Σκεντέρι, Κουτσουβελης, Θεοδωρίδης (80′ Δημητριάδης).

Ολυμπιακός Λιοσίων – Νέα Ιωνία 1-2

Με δύο γκολ του Μάντεση, στο 3ο και 15ο λεπτό, η Νέα Ιωνία έκανε το «διπλό» στα Λιόσια και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 80′ με τον Πατέλη, αν και «καρδιοχτύπησαν» την ομάδα των Βορείων στο 85′, αλλά η προσπάθεια του Αργυρού κατέληξε στο δοκάρι του Μαστοράκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Λάκης Σμυρνής): Τριανταφύλλου, Σπίνος, Αργυρός, Κουντούρης (71′ Κάπουλας), Αθανασόπουλος, Καραμπίνης (76′ Λεβεντέλης), Τεννές, Λαμπρόπουλος (46’′ Καπλάνης), Ευαγγέλου (46′ Κοτουλιας), Πατέλης, Κυριάκης.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Δημήτρης Σπυριδόπουλος): Μαστοράκης, Κοντής, Καψιόχας, Πρισιμιτσής, Μπιρμπίλης, Μύττης (77′ Βογατσάς Β.), Αγγελακόπουλος, Βιδίστα, Τριάντης (72′ Ράπι), Κολόκας (51′ Γεωργόπουλος), Μάντεσης (46′ Κόκκινος).

Χολαργός – Σούρμενα 1-3

Την ήττα και τον αποκλεισμό του από την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ γνώρισε ο Χολαργός στην αναμέτρηση με τα Σούρμενα, στην οποία έχασε με σκορ 1-3, έχοντας ωστόσο σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία.

Η ομάδα των Βορείων δέχθηκε το πρώτο γκολ μόλις στο 2ο λεπτό από τον Κωνσταντίνου, ενώ ο Πρέκας στο 25′ παραλίγο να κάνει το 0-2, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Προβίδα. Στο 46′ ο Χολαργός κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Λαναρά.

Στο 71′ έγινε η φάση για την οποία διαμαρτύρονται έντονα οι γηπεδούχοι. Συγκεκριμένα, κατ’ αυτούς ο Φωστέρης πήρε την μπάλα από καθαρή θέση οφσάιντ, πριν ανατραπεί και μετατρέψει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε. Τελικώς, ο ίδιος αυτός παίκτης ήταν ο «δράστης» του 3ου γκολ των φιλοξενουμένων, λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Προβίδας, Κωστελέτος (46′ Γερώνυμος), Ζώης Ν. (46′ Χάλος) Κατσαρός, Νταϊφώτης, Αλεβίζος, Καρράς, Καλαντζής (46′ Λυράς – 70′ λ.τρ Καζάκος Π.), Τρυφιάτης, Καζάκος Α., Λαναράς.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης – Γιώργος Καζάντζης): Αθανασόπουλος, Μετλίου (77′ Θυμιανός), Γκοβίλας, Φωτιάδης, Μπουγιούκος, Πρέκας (84′ Κουρουπάκης), Θεοδώρου, Μανωλιάδης, Φέρτης (63′ Δημογιάννης), Φωστέρης, Κωνσταντίνου (72′ Μαρινάκης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet