Συνεχίζονται οι περιοδείες του δημάρχου Αγ. Παρασκευής στις γειτονιές της πόλης
Κοινωνία

Συνεχίζονται οι περιοδείες του δημάρχου Αγ. Παρασκευής στις γειτονιές της πόλης

Συνεχίστηκαν για τρίτη εβδομάδα οι περιοδείες 2017 του δήμαρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου, και της ομάδας της δημοτικής Αρχής στις γειτονιές της πόλης για να επικοινωνήσουν και να ακούσουν τους κατοίκους.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος πραγματοποίησε, με επιτυχία, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, τρεις περιοδείες. Συγκεκριμένα:

Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Δημ. Κονταξή, τη δημοτική σύμβουλο Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών και άλλους, στην περιοχή της οδού Νεαπόλεως, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γερ. Βλάχο, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, την πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών και άλλους, στην περιοχή της πλατείας Κοντοπεύκου και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών Μ. Κοντοπούλου και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, στην περιοχή της πλατείας Ύδρας.

Οι πολίτες αναφέρθηκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, σε σειρά προβλημάτων σχετιζόμενων με τη λαϊκή Κοντοπεύκου, τη συντήρηση δρόμων και πεζοδρομίων, την καθαριότητα, την πλατεία Αϊ Γιάννη, τον φωτισμό, τα όμβρια, κ.ά. που καταγράφηκαν από τη δημοτική Αρχή ώστε να δοθούν λύσεις.

Οι περιοδείες 2017 συνεχίζονται σήμερα, Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο «Κολυμβητήριο» (οδοί Επτανήσου και Μακεδονίας).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet