Την Τρίτη Ηλικία τίμησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Την Τρίτη Ηλικία τίμησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Την Τρίτη ηλικία τίμησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και το Νομικό του Πρόσωπο ΚΟΙΠΑΠ σε εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Πεύκης με την ευκαιρία και της πρόσφατης (1η Οκτωβρίου) Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, επεσήμανε σχετικά: «Θερμές ευχαριστίες στους συμπολίτες μας της Τρίτης Ηλικίας που στηρίζουν τα θεμέλια της σύγχρονης κοινωνίας και οικογένειας. Είναι οι άνθρωποι που συμβάλλουν στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής με την ανιδιοτελή προσφορά τους μέσα στη μακρά οικονομική κρίση. Είναι οι στυλοβάτες των οικογενειών και της νέας γενιάς με την πείρα και το αγέρωχο παράδειγμά τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς κυρίως για τα μαθήματα ζωής και αξιοπρέπειας που μας προσφέρουν κάθε μέρα με την παρουσία, την εμπειρία και την αγάπη με την οποία μας περιβάλλουν».

Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ), Άννα Ασπραδάκη, εξέφρασε την αγάπη, όπως τόνισε, με την οποία το Νομικό Πρόσωπο «αγκαλιάζει» την Τρίτη Ηλικία μέσα από τις δομές του, επισημαίνοντας τον ρόλο κλειδί που διαδραματίζουν οι μεγαλύτεροι για την ομαλή ανάπτυξη της κοινωνίας και τη διατήρηση της ενότητας στη Λυκόβρυση και την Πεύκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet