Έργα για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων στο Ψαλίδι
Ποιότητα Ζωής

Έργα για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων στο Ψαλίδι

Σε αναβάθμιση του δικτύου δημοτικού ηλεκτροφωτισμού στη γειτονιά του Ψαλιδίου, αλλά και στην τοποθέτηση προστατευτικών μπαρών για την ασφάλεια των πεζών πλησίον του ρέματος, προχώρησαν τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου, «σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών και των κατοίκων της περιοχής», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου προχώρησαν σε επέκταση του  ηλεκτροφωτισμού επί της οδού Χαλκιδικής και στο πρόσφατο διανοιγμένο τμήμα της, δημιουργώντας συνθήκες ασφαλούς διέλευσης από το σημείο κατά τις νυχτερινές ώρες.

Επίσης, τα συνεργεία του Δήμου, κατόπιν παράκλησης των κατοίκων και του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή», τοποθέτησαν προστατευτικά κάγκελα επί της οδού Κυρίλλου στο ύψος του ρέματος.

Με την ευκαιρία της υλοποίησης των παραπάνω έργων στη γειτονιά του Ψαλιδίου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Η διοίκηση του Δήμου, συνεπής στις δεσμεύσεις της για ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων στις γειτονιές της πόλης, συνεχίζει τις παρεμβάσεις της σε όλο το Μαρούσι. Ομοίως και στο Ψαλίδι βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό των κατοίκων, συνεργαζόμαστε μαζί τους και με τον τοπικό σύλλογο, για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα της γειτονιάς, για να βελτιώσουμε της ποιότητα ζωής των κατοίκων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet