Γ. Διδασκάλου: Η χρηστή διοίκηση ενοχλεί ξεπερασμένες λογικές μερίδας συνδικαλιστών
Πολιτική

Γ. Διδασκάλου: Η χρηστή διοίκηση ενοχλεί ξεπερασμένες λογικές μερίδας συνδικαλιστών

Στην ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου σχετικά με τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) απαντά ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Διδασκάλου.

«Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο εκσυγχρονισμός, η διαφάνεια και η χρηστή διοίκηση στον Δήμο Αμαρουσίου ενοχλεί. Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να απεμπολήσουμε αρχές και αξίες επειδή ενοχλούνται οι ξεπερασμένες από την κοινωνία λογικές μιας μερίδας συνδικαλιστών» τονίζει ο γενικός γραμματέας στην ακόλουθη ανακοίνωσή του:

Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ σε μια πολιτισμένη κοινωνία το υβρεολόγιο να υποκαθιστά τη σοβαρότητα, η υποκρισία την αλήθεια και η συντεχνιακή αντίληψη την ευθύνη.

Δυστυχώς η χώρα μας πλήρωσε και πληρώνει ακριβά τέτοιου είδους συνδικαλιστικές αντιλήψεις κρατώντας τη δέσμια σε λογικές που σε όλο τον σύγχρονο κόσμο έχουν εξαλειφθεί.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο εκσυγχρονισμός, η διαφάνεια και η χρηστή διοίκηση στον Δήμο Αμαρουσίου ενοχλεί.

Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να απεμπολήσουμε αρχές και αξίες επειδή ενοχλούνται οι ξεπερασμένες από την κοινωνία λογικές μιας μερίδας συνδικαλιστών.

Τα κομματικά τους ένσημα μπορούν να τα κολλήσουν στις κομματικές τους οργανώσεις και όχι στον Δήμο Αμαρουσίου.

Σε μια τεχνική συνάντηση της διοίκησης με τους 10 διευθυντές του Δήμου Αμαρουσίου οι συνδικαλιστές δεν είχαν κανέναν απολύτως ρόλο να παρευρίσκονται.

Όσοι πιστεύουν ότι θα κάνουν συνδικαλιστική – κομματική καριέρα στις πλάτες του Δήμου Αμαρουσίου και των εργαζομένων θα πρέπει να αναθεωρήσουν τη στάση τους.

Κόμματα, ταμπέλες, «εκφυλισμένες» συνδικαλιστικές νοοτροπίες και συμπεριφορές δεν χωρούν στην Αυτοδιοίκηση.

Μόνο με σύνθεση, ενότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, κοινό όραμα και αλληλεγγύη μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet