«Philomena» & «Dallas Buyers Club» στο «Μ. Φωτόπουλος»
Πολιτισμός

«Philomena» & «Dallas Buyers Club» στο «Μ. Φωτόπουλος»

Τις κινηματογραφικές προβολές «Philomena» και «Dallas Buyers Club» θα φιλοξενήσει από Παρασκευή 29 Μαΐου έως και Κυριακή 1 Ιουνίου ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος».

Η έγχρωμη αγγλική δραματική ταινία «Philomena», παραγωγής 2013 και διάρκειας 98′, θα προβάλλεται τις ανωτέρω ημέρες στις 21:00.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Στίβεν Φρίαρς, ενώ παίζουν οι Τζούντι Ντεντς, Στιβ Κούγκαν, Σόφι Κένεντι Κλαρκ.

Ένας Βρετανός δημοσιογράφος ξεκινά να ερευνήσει την ιστορία της Φιλομένα Λι, μιας γυναίκας που πριν από μισό αιώνα αναγκάστηκε από το μοναστήρι όπου ήταν έγκλειστη να δώσει το παιδί της για υιοθεσία. Η κοινή διαδρομή τους θα τους οδηγήσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και σε μια σειρά απροσδόκητων αποκαλύψεων.

Η έγχρωμη αμερικανική ταινία «Dallas Buyers Club», παραγωγής 2013 και διάρκειας 117′, θα προβάλλεται τις ανωτέρω ημέρες στις 23:00.

Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Ζαν-Μαρκ Βαλέ και πρωταγωνιστούν οι Μάθιου Μακ Κόναχι, Τζάρεντ Λίτο, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Όταν το 1985 διαγιγνώσκεται θετικός στον HIV, ο Τεξανός Ρον Γούντρουφ μαθαίνει πως έχει μόνον ένα μήνα ζωής. Αρνούμενος να αποδεχτεί την εκτίμηση των γιατρών, περιορίζει την έκλυτη ζωή του και ξεκινάει μια εκστρατεία για την εφαρμογή εναλλακτικών θεραπειών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet