Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Νέο Κέντρο Παιδιατρικής Φυσικοθεραπείας εγκαινιάζει το ΙΑΣΩ Παίδων

0
336 Προβολές

Νέο εξειδικευμένο Κέντρο Παιδιατρικής Φυσικοθεραπείας εγκαινιάζει το ΙΑΣΩ Παίδων.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Ομίλου, «το Κέντρο Παιδιατρικής Φυσικοθεραπείας, που εγκαινιάζεται στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, στελεχώνεται από άρτια καταρτισμένη και εξειδικευμένη διεπιστημονική ομάδα, η οποία αποτελείται από φυσικοθεραπευτές παίδων, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς και παιδοψυχολόγους, προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες της παιδιατρικής αποκατάστασης και χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες τεχνικές».

Στόχος της Παιδιατρικής Φυσικοθεραπείας είναι να εκπαιδεύσει το παιδί έτσι ώστε να λειτουργήσει όσο το δυνατόν καλύτερα και πιο κοντά στη φυσιολογική του κίνηση. Η Παιδιατρική Φυσικοθεραπεία προάγει τις κινητικές λειτουργίες και δεξιότητες, ενισχύει την αισθητηριακή ανάπτυξη, υποστηρίζει το μυοσκελετικό και καρδιοαναπναυστικό σύστημα και προετοιμάζει την ομαλή και αποτελεσματική προσαρμογή του παιδιού στο κοινωνικό σύνολο.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το κάθε παιδί είναι μοναδικό, ακολουθείται, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, εξατομικευμένο πρόγραμμα και πρωτόκολλο θεραπείας ανάλογα με τις ανάγκες του, την προσωπικότητά του και τους στόχους του ίδιου και της οικογένειας του.

Οι ενδιαφερόμενοι για το Κέντρο Παιδιατρικής Φυσικοθεραπείας μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 210 6383070-2 και 210 6383528, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 15:00.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up