Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Παράδοση ειδών στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Δήμου Αθηναίων από την ΚΕΔΕ

0
132 Προβολές

Σημαντική ποσότητα, παιδικού ρουχισμού, βρεφικών ειδών, παιχνιδιών και ειδών υγιεινής, παραδόθηκε από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων.

Η πρόεδρος του Κόμβου, Ελένη Κατσούλη, παρουσίασε στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλη, και τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, τις εγκαταστάσεις και τις δομές που λειτουργούν για την παροχή βοήθειας.

Με αφορμή τη σχετική πρωτοβουλία, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος υπογράμμισε ότι «η Τοπική Αυτοδιοίκηση με πράξεις παραμένει στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Κατά την επίσκεψη στον Κόμβο είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για το μεγάλο έργο που επιτελείται εδώ και τις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλουν τα στελέχη του προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες».

«Ως ΚΕΔΕ βασική προτεραιότητά μας είναι να υλοποιούμε δράσεις ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση της αξιοπρεπούς διαβίωσης όλων των συνανθρώπων μας. Η βοήθεια που παράσχουμε αξιοποιείται και αυτό το διαπιστώσαμε από κοντά», σημείωσε ο κ. Γ. Πατούλης.

Η ανθρωπιστική βοήθεια παραδόθηκε στον Κόμβο παρουσία του δημάρχου Αθηναίων, Γ. Καμίνη, και είναι αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας του προέδρου της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλη, και της συνεργασίας που αναπτύχθηκε με την πρόεδρο του PIO (Philanthropy International Organization – Φιλανθρωπία Διεθνής Οργανισμός), Έφη Παπαστύλου. Ο Οργανισμός δραστηριοποιείται στη χώρα μας και στο εξωτερικό και τελεί υπό την εποπτεία του ΟΗΕ.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και την πρόεδρο του Διεθνούς Οργανισμού επισημαίνοντας ότι η υποστήριξή τους είναι ιδιαίτερα σημαντική και όπως διαπίστωσαν και οι ίδιοι πιάνει τόπο, καθώς ο Κόμβος στηρίζει αυτή τη στιγμή 26.000 ανθρώπους.

Η κα Παπαστύλου βράβευσε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και τον δήμαρχο Αθηναίων ως πρεσβευτές της προσπάθειας καταπολέμησης της φτώχειας, της πείνας και για το κοινωνικό του έργο που προσφέρουν.

Στη συνέχεια ο κ. Γ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την πρόεδρο του Κόμβου Αλληλοβοήθειας και να ενημερωθεί για τις δράσεις και το ανθρωπιστικό έργο που προσφέρεται στους συνανθρώπους μας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up