Σε… ρυθμούς διοίκησης ο Γ. Θωμάκος
Πολιτική

Σε… ρυθμούς διοίκησης ο Γ. Θωμάκος

Ο νέος δήμαρχος της Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκος, μπορεί να αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δείχνει ότι ήδη έχει μπει σε… ρυθμούς διοίκησης. Έτσι, μέσω της ανακοίνωσης που ακολουθεί, αφενός αναλύει το μοντέλο διοίκησης που θα ακολουθήσει όταν πάρει στα χέρια του το “πηδάλιο” του Δήμου κι αφετέρου, ζητεί από τη νυν διοίκηση τη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την εύρυθμη λειτουργία των δημοτικών δομών μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Ο ανεξάρτητος και ανανεωτικός συνδυασμός «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ–ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ, ΕΚΑΛΗΣ» κι εγώ, ευχαριστούμε κάθε μία και καθένα συμπολίτη ξεχωριστά, για τη μεγάλη ευκαιρία που μας έδωσαν τις δύο Κυριακές των δημοτικών εκλογών να φέρουμε στις τρεις πόλεις μας την ποιοτική ανανέωση. Με τη νίκη που μας χαρίσατε και τη διαρκή συμμετοχή σας , θα μπορέσουμε ν’αλλάξουμε τις αξίες του Δήμου μας και να κάνουμε τη στροφή στο μέλλον!

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους συνδυασμούς που έλαβαν μέρος στις εκλογές για τον έντιμο κι ευγενικό αγώνα –εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων την τελευταία εβδομάδα– και την εμπιστοσύνη των πολιτών που συγκέντρωσαν.

Την 1η Σεπτεμβρίου 2014 θα είναι η πρώτη φορά, μετά από χρονικό διάστημα άνω των τριάντα (30) ετών και τον αείμνηστο δήμαρχο Δημήτρη Ζωμόπουλο, που στην Κηφισιά τουλάχιστον αναλαμβάνει μία πραγματικά ανεξάρτητη τοπική διοίκηση.

Η σχέση μας με όλους τους πολίτες, θα διέπεται διαρκώς από τρεις αρχές: ΕΥΘΥΤΗΤΑ – ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ – ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ. Μοναδικά κριτήρια λήψης των αποφάσεων μας θα είναι αποκλειστικά το δημόσιο συμφέρον και το συμφέρον των πολιτών, μακριά από κάθε κομματική, οικονομική ή προσωπική επιρροή. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 και για όσο θα έχω την τιμή να είμαι δήμαρχος, αναστέλλω την ιδιότητα του απλού μέλους κόμματος που διατηρούσα.

Η αποκατάσταση του δημοσίου ήθους και του αλληλοσεβασμού με τη σημερινή διοίκηση του Δήμου προϋποθέτει τη δημόσια καταδίκη εκ μέρους της, της έκδοσης της «Εφημερίδας – Αφίσας» ΜΑΪΜΟΥ, δύο ημέρες πριν τις εκλογές της δεύτερης Κυριακής, με το γνωστό αγοραίο και άθλιο περιεχόμενο. Ο συνδυασμός και η διοίκησή μας θα στέκονται πάντα σκληρά απέναντι σε κάθε φαινόμενο κακοήθειας, εμπάθειας και συκοφάντησης που δεν ταιριάζουν στις τρεις ιστορικές και πολιτισμένες πόλεις μας.

Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου που αναλαμβάνει η νέα διοίκηση, ζητούμε από τη σημερινή διοίκηση του Δήμου μας να λάβει με κάθε επιμέλεια όλα τα απαραίτητα μέτρα, που γνωρίζει πολύ καλά, για την απρόσκοπτη λειτουργία και έναρξη:

1) Των σχολικών μονάδων.

2) Των βρεφονηπιακών και παιδικών Σταθμών.

3) Της αντιπυρικής προστασίας.

4) Των προγραμμάτων μαζικού, σχολικού και παιδικού αθλητισμού, με την εξασφάλιση των αναγκαίων ειδικοτήτων γυμναστών.

5) Των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ».

Απευθύνουμε προς το προσωπικό κάθε ειδικότητας, βαθμίδας και σχέσης εργασίας, του Δήμου μας συναδελφικό χαιρετισμό και μήνυμα δέσμευσής μας για διαρκή κατανόηση, αλληλεγγύη και δικαιοσύνη. Η ενίσχυση της θέσης κάθε εργαζόμενου, η βελτίωση των συνθηκών εργασίας, η διαφύλαξη και περαιτέρω διεκδίκηση των εργασιακών δικαιωμάτων θα είναι για τη νέα διοίκηση μόνιμες προτεραιότητες.

Όπως τονίζαμε προεκλογικά σε κάθε ευκαιρία, πρόκειται να αναδείξουμε τον νέο τύπο τοπικής διοίκησης με ισοτιμία των συνεργατών και τέλος του δημαρχοκεντρικού συστήματος. Ο καθημερινός σεβασμός σ΄ εσάς, συμπολίτισσες και συμπολίτες, θέλουμε να είναι το μέτρο που θα μας κρίνετε από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 και για κάθε ημέρα.

Με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς

Γιώργος Θωμάκος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet