Ο Ν. Χιωτάκης ευχαριστεί τους πολίτες του Δήμου
Πολιτική

Ο Ν. Χιωτάκης ευχαριστεί τους πολίτες του Δήμου

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, επικεφαλής του συνδυασμού ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΗΜΑΤΑ, ευχαριστεί τους δημότες του Δήμου που τον τίμησαν με την ψήφο τους, καθώς και τους συνδυασμούς που έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία και ενημερώνει τους πολίτες ότι ο συνδυασμός του, από τη θέση του στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, θα εκπροσωπήσει όλους όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σίγουρα Βήματα», δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Γ. Χιωτάκης και οι συνεργάτες του εκφράζουν από καρδιάς ευχαριστίες στο 48,5% των πολιτών της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης, που τίμησαν τον συνδυασμό μας με την εμπιστοσύνη της ψήφου τους.

Επιπλέον, συγχαίρει όλους τους συνδυασμούς που έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία και δεν πέρασαν στον δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης, για τον έντιμο προεκλογικό τους αγώνα και την εκπροσώπησή τους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο που επέτυχαν.

Η συνέπεια των λόγων μας την προεκλογική περίοδο, εκφράζεται στην πράξη μέχρι και την ανάληψη της νέας διοίκησης του Δήμου και όπως είναι αυτονόητο και το επόμενο διάστημα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Για τον συνδυασμό μας είναι σημαντικό ο Δήμος μας να έχει συνέχεια, η πόλη μας να κινηθεί σε ρυθμούς προόδου διαφυλάττοντας τη φυσιογνωμία της και το δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη οι πολίτες, ειδικά αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ο συνδυασμός της σύνθεσης, της συνέπειας και της συνεργασίας και με αυτές τις αρχές θα εκπροσωπούμε όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και τα επόμενα χρόνια στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Νίκος Χιωτάκης

«Σίγουρα Βήματα»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet