Στο Α.Τ. Πεύκης μετά την επίθεση με τις μολότοφ ο Γ. Θεοδωρακόπουλος
Κοινωνία

Στο Α.Τ. Πεύκης μετά την επίθεση με τις μολότοφ ο Γ. Θεοδωρακόπουλος

Ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, στο οποίο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, έγινε επίθεση με μολότοφ από κουκουλοφόρους.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της παράταξης, ο κ. Θεοδωρακόπουλος, αφού ενημερώθηκε από αστυνομικούς ότι υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές σε τρία αυτοκίνητα και στο φυλάκιο του τμήματος, συζήτησε και με περιοίκους που είναι ανήσυχοι μετά το συμβάν. Όπως τονίζει η παράταξη, οι περίοικοι ήταν αντίθετοι και με τη μετεγκατάσταση του Α.Τ. στη γειτονιά, από τη Χρυσοστόμου Σμύρνης (απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο) που ήταν παλιότερα.

Ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών, μιλώντας στους τηλεοπτικούς σταθμούς που είχαν σπεύσει στο Αστυνομικό Τμήμα, τόνισε ότι η Πεύκη είναι μια περιοχή σχετικά ασφαλής, σε σχέση με άλλες περιοχές, αλλά τέτοια γεγονότα είναι λογικό να προκαλούν την ανησυχία των πολιτών. «Παλαιότερα η παρουσία σε μια γειτονιά του Α.Τ. έδινε ένα κλίμα ασφάλειας στους περιοίκους, όμως τα τελευταία χρόνια συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Οι κάτοικοι δεν θέλουν να έχουν κοντά τους Α.Τ., αφού αυτά αποτελούν στόχο επιθέσεων», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πάντως, δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι το Α.Τ. και το Τμήμα Ασφάλειας της Πεύκης το τελευταίο διάστημα έχουν να παρουσιάσουν στο ενεργητικό τους σημαντικές επιτυχίες υπερτοπικής κλίμακας.

Σε ερώτηση κατοίκων σχετικά με την απουσία δημοτικής αστυνομίας από τον Δήμο, ανέφερε ότι θα φέρει το θέμα σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου «μήπως και η διοίκηση του κινήσει τη διαδικασία», όπως είπε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet