Ενίσχυση του Α.Τ. Πεύκης ζητεί ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Ενίσχυση του Α.Τ. Πεύκης ζητεί ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης βρέθηκε από νωρίς το πρωί της 26ης Οκτωβρίου ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, καθώς 10 περίπου άγνωστοι κουκουλοφόροι πέταξαν τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα να παραδοθούν στη φωτιά δύο υπηρεσιακά οχήματα του Αστυνομικού Τμήματος. Η επίθεση προκάλεσε, επίσης, σημαντικές φθορές στην είσοδο του κτηρίου του Αστυνομικού Τμήματος και στο κουβούκλιο της φρουράς.

Ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης επισήμανε σχετικά: «Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο Δήμος μας στοχοποιείται με βομβιστικές επιθέσεις στο Αστυνομικό του Τμήμα. Είναι σαφείς οι θέσεις και η πολιτική μας βούληση για ενίσχυση της ασφάλειας στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Το αίτημα αυτό επανειλημμένα έχουμε διατυπώσει προς τους αρμόδιους φορείς, διοίκηση της αστυνομίας, αλλά και υπουργικά στελέχη, με επιστολές και συναντήσεις. Είναι αναγκαία η ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Πεύκης με ανθρώπινο δυναμικό. Είναι αναγκαίο το ένα και μοναδικό περιπολικό του να κυκλοφορεί στις δύο Δημοτικές μας Κοινότητες, της Πεύκης και της Λυκόβρυσης με στόχο να υφίσταται το αίσθημα ασφάλειας στον πολίτη. Από την πλευρά μας, ως Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης διατηρούμε άριστη συνεργασία με το αστυνομικό τμήμα και το στηρίζουμε έμπρακτα.

»Το πάγιο αυτό αίτημά μας για ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του Αστυνομικού Τμήματος Πεύκης μεταφέραμε και στη σημερινή μας συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη, που παρέστη προς ενημέρωση στο Αστυνομικό Τμήμα του Δήμου μας, συνοδεία βουλευτών του κόμματος.

»Μεταφέραμε, επίσης, όπως έχουμε μεταφέρει και στα αρμόδια όργανα δημόσιας ασφάλειας του κράτους, ότι το ένα και μοναδικό περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Πεύκης δεν επαρκεί για την εξυπηρέτηση των αναγκών και άλλων Δήμων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κατανοηθεί από τους αρμόδιους φορείς και από την πλευρά μας το έχουμε επικοινωνήσει και θα συνεχίσουμε, ότι ο Δήμος μας, το προάστιο της Λυκόβρυσης – Πεύκης, έχει ανάγκη από μία κοινή γραμμή αντιμετώπισης του προβλήματος. Για τον σκοπό αυτό άλλωστε είμαστε σε επικοινωνία με τους καθ΄ ύλην φορείς, καθώς είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς ο δημότης και πολίτης στη Λυκόβρυση – Πεύκη να αισθάνεται και να απολαμβάνει ασφάλεια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet