Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Καφές… επιχειρηματικότητας «σερβίρεται» στην Κηφισιά

0
270 Προβολές

«Ανοικτός καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας», μια δράση του Δήμου Κηφισιάς που, σύμφωνα με τον Δήμο, κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των πολιτών.

Το πρώτο καφέ σερβιρίστηκε μαζί με «συνταγές επιτυχίας» από εκπροσώπους εταιρειών και συγκεκριμένα τον κ. Κωνσταντίνο Παπαγιαννόπουλο από την Doctoranytime, τον κ. Γιώργο Φιλιώτη από την Paradox Kinetics και τον κ. Βασίλη Παρδάλη από το Studio Inceptica, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017, στο 24 All Day Bar στη Νέα Κηφισιά.

Οι ομιλητές παρουσίασαν το όραμα των εταιρειών τους και συνομίλησαν με τους παρευρισκομένους ανταλλάσσοντας απόψεις που ενδεχομένως μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης νέων ιδεών επιχειρηματικής δραστηριοποίησης.

«Χαλαροί και οικείοι χώροι όπως τα στέκια της νεολαίας, τα “καφέ” μπορούν να μετατραπούν σε χώρους δημιουργίας» τονίζει η δημοτική Αρχή.

Η δεύτερη δράση «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 18:00 στο καφέ – μπαρ Escoba στο Κεφαλάρι.

Η κα Λέλα Δρίτσα από την εταιρεία Nannuka, ο κ. Κώστας Σαριδάκης και ο κ. Γιώργος Αρφαράς από την E-table, καθώς και ο κ. Ανδρέας Δαύρος από την Inagros, θα εξηγήσουν για το πώς έκαναν μια ιδέα, πράξη, για τις δυσκολίες που συνάντησαν στο εγχείρημα τους, αλλά και για τους στόχους που θέτουν για το μέλλον.

Οι «συνταγές επιτυχίας» εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του Δήμου Κηφισιάς για την Επιχειρηματικότητα και οργανώνονται από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Επιχειρηματικότητας του Δήμου, Βαγγέλη Αυλήτη.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο και οι συμμετέχοντες επιβαρύνονται με ό,τι καταναλώσουν.

Στόχος αυτών των εκδηλώσεων είναι, όπως επισημαίνει ο Δήμος, να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για δυνητικά start ups, αλλά και για γενικό start up networking.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up