Ο πρόεδρος της Δ.Κ. Πεντέλης Γιάννης Ζούνης συντάσσεται με την Κίνηση Πολιτών
Πολιτική

Ο πρόεδρος της Δ.Κ. Πεντέλης Γιάννης Ζούνης συντάσσεται με την Κίνηση Πολιτών

Λίγες μέρες αφότου τα «βρόντηξε» από το προεδρείο του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, με καταγγελίες για τη συμπεριφορά του δημάρχου Πεντέλης,  ο  κ. Γιάννης Ζούνης κάνει την επόμενη πολιτική κίνησή του.

Συγκεκριμένα, σχεδόν δύο 24ωρα πριν πραγματοποιηθεί η κοινή παρουσίαση της δημοτικής παράταξης Πεντέλη Εν Δράσει, με επικεφαλής των Αντώνη Φειδοπιάστη και της Κίνησης Πολιτών, με ιδρυτικά στελέχη τους Βασίλη Μπούρα και Δημήτρη Αποστολάκο, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης δηλώνει ότι συντάσσεται με την Κίνηση Πολιτών.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Ζούνης αναφέρει:

«Συντάσσομαι με την Κίνηση Πολιτών»

Φαίνεται ότι εκτός από τη φύση και η πολιτική αντιπαθεί τα κενά. Έτσι, την ώρα που στην Πεντέλη πολλαπλασιάζονται τα «κενά» στην καθημερινή λειτουργία του Δήμου Πεντέλης, εξαιτίας της πολιτικής μεταστροφής του δημάρχου, μια νέα κίνηση έρχεται να ανανεώσει το τοπικό πολιτικό σκηνικό, δημιουργώντας βάσιμες ελπίδες ότι ο τόπος μας μπορεί πράγματι ν’ αλλάξει σελίδα.

Η πρωτοβουλία, μέσω της Κίνησης Πολιτών, που ξεκίνησαν οι Βασίλης Μπούρας και Δημήτρης Αποστολάκος, αποκτά δυναμική και ουσιαστική στόχευση, στην οποία κάθε δημότης που επιθυμεί να δει τον Δήμο του να εκσυγχρονίζεται και να προχωρά με σταθερά βήματα στο μέλλον, θα πρέπει να συνεισφέρει με τις δικές του δυνάμεις.

Ακριβώς γι’ αυτό συντάσσομαι κι εγώ με τη συγκεκριμένη Κίνηση, θέτοντας την αγάπη μου για την Πεντέλη και τη μέχρι σήμερα αυτοδιοικητική μου εμπειρία στη διάθεση των Ενεργών Πολιτών που έχουν αποφασίσει να πάρουν τον Δήμο στα χέρια τους.

Με εκτίμηση

Γιάννης Ζούνης

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet