Δημοσιοποίηση φωτογραφιών του δράστη που έκλεβε δημόσιες υπηρεσίες
Κοινωνία

Δημοσιοποίηση φωτογραφιών του δράστη που έκλεβε δημόσιες υπηρεσίες

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 43χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 27-9-2017 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου για διακεκριμένες κλοπές από δημόσιες υπηρεσίες, όπως υπουργεία, δημαρχεία, δικαστήρια, νοσοκομεία καθώς και από ιδιωτικές εταιρείες.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής κατ’ εξακολούθηση από δράστη που διαπράττει κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Μανετάκη Ιωάννη του Βασιλείου και της Δέσποινας, γεννηθέντα στις 29-10-1974 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην πληρέστερη διερεύνηση των εκκρεμών υποθέσεων, με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 6875115, 210 6875116 του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου και 210 6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχετικά άρθρα

2 Comments

  1. Katsampoula marianna

    Καλο θα ηταν πριν δημοσιεύεται οτιδήποτε να το ψάχνεται καλυτερα να ζητατε ίσως κ περαιτερο πληροφορίες δικογράφων κ να μη μενεται στην αναφορά ενος το τμηματος που απλα θέλει να δειξει οτι έχει επιτυχία. Βαση νομόυ δημοσίευση στοιχειων γίνεται όταν προκυται για κατηγορίες βιασμού η ανθρωποκτονιων η αν θεωρηθει δημοσιως κίνδυνος. Ένας απλός απελπισμενος τοξικομανης που του αμαυρωνουν το όνομα εισαγγελέα κ αστυνομία η κάθε υπηρεσία για δικούς της λόγους ο οποιος κανει μικροκλοπές δεν νομιζω οτι θεωρήτε δημοσιως κίνδυνος.

    1. Φυγετάκη Ευαγγελία

      Σε ποιόν συλληφθέντα αναφαίρεστε παρακαλώ ????? Με ενδιαφέρει ,άμεσα η απάντηση σας..!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet