Μόνο η Πεύκη πανηγύρισε νίκη στην 7η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

Μόνο η Πεύκη πανηγύρισε νίκη στην 7η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑ

Το μεγάλο «διπλό» της Πεύκης επί του Φωστήρα στην Ηλιούπολη ήταν το μοναδικό νικηφόρο αποτέλεσμα για τις ομάδες του Βορείου Τομέα που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ κατά την 7η αγωνιστική.

Αγία Παρασκευή και Ηράκλειο ηττήθηκαν από τον ΠΑΟ Ρουφ και τον Ήφαιστο Περιστερίου αντιστοίχως, ενώ Πανερυθραϊκός, Χολαργός, Χαλάνδρι, Νέα Ιωνία και Κένταυρος Βριλησσίων έμεινα ισόπαλοι με τους αντιπάλους τους.

1ος όμιλος

ΠΑΟ Ρουφ – Αγία Παρασκευή 2-1

Η Santa ήταν αρκετά ανταγωνιστική για ένα ακόμη παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ, όμως παραμένει χωρίς «διπλό» στο πρωτάθλημα και έτσι βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 13 βαθμούς.

Η ομάδα του Δ. Κωνσταντόπουλου κατάφερε να προηγηθεί στο 31′ με κεφαλιά του Βελέντζα, αλλά η αντίδραση της ομάδας του Γ. Σιλεβίστα ήταν πολύ γρήγορη και έτσι στο 36′ ο Μπέρτζος με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 43′ η ομάδα της Αγίας Παρασκευής παρ’ ολίγον να κάνει και πάλι τη «ζημιά», αλλά η προσπάθεια του Κοβάνη σταμάτησε στο δοκάρι του Κουνάδη.

Το γκολ του Χατζηγιαννάκου στο 71′ ήταν αυτό που διαμόρφωσε το τελικό σκορ και έδωσε τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Τομπουλίδης, Χατζηγιαννάκος, Μπένας(46′ Κουτσοβέλης), Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Χατζής, Σαμαράς, Συράκος(28′ λ.τ. Φωτόπουλος), Παππάς (62′ Τζώρτζης), Καρυπίδης (77′ Σφακιανάκης).

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Τικταπανίδης, Τζίτζης, Παναγόπουλος, Χατζίου (71′ Λαζόπουλος), Βελέντζας, Σκούρας, Ντιντίφας (67′ Κουτζής), Μαυροματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος (62′ Παπαευθυμίου), Μπαλατσούρας (71′ Μιχαλόπουλος).

Ηράκλειο – Ήφαιστος Περιστερίου 1-2

Δεν είχε την τύχη με το μέρος του το Ηράκλειο στην αναμέτρηση με τον Φωστήρα Περιστερίου, από τον οποίο έχασε εντός έδρας με σκορ 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι που χτύπησε εύστοχα ο Χατζηπαναγιώτης στο 23′, με τους γηπεδούχους να επιχειρούν ν’ απαντήσουν στο 37′ με τον Καφετζή, αλλά η προσπάθεια του τελευταίου κατέληξε στο δοκάρι του Σαΐτη. Σαν να μην έφθανε αυτό στο 44΄ήρθε ο Τσαγρής να κάνει δύο τα γκολ για τους φιλοξενούμενους, «παγώνοντας» το γήπεδο του Ηρακλείου.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο για τους «Βόρειους» στο 70′ χάνοντας με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Καφετζή, αν και παρ’ όλα αυτά, κατάφεραν στο 77′ να μειώσουν σε 1-2 με τον Κατσούλα.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Νίκος Παπαρούνης): Γκλώτσος, Μέρτκολα, Κατσούλης, Φερεντίνος, Λύκος, Αντωνόπουλος (69′ Τσάτσος), Δήμας (46′ Σπυριδάκης), Χρήστου, Γκούγκας, Καφετζής, Τσιρκινίδης (82′ Βασιλός).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρής Τρανός): Σαΐτης, Γεωργίου, Σφίχτης, Ντάτσι, Κυριακόπουλος, Παναγιωτόπουλος (89′ Βλασόπουλος), Τσαγρής (78′ Βελιανίτης), Κιτσόπουλος, Νησαριώτης, Χατζηπαναγιώτης (55′ Μπότης), Χίος (88′ Μουρκάκης).

Νέα Ιωνία – Μικρασιατικός 2-2

Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς και πρόσφεραν πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα η Νέα Ιωνία και ο Μικρασιατικός στην αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, που έληξε ισόπαλη 2-2.

Στο 18′ ο Μπιρμπιλής έβαζε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, για να έρθει ο Κουτσιούμπας στο 35′ να κάνει το 1-1. Ο ίδιος παίκτης στο 50′ έδινε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, κάτι το οποίο ωστόσο κράτησε μέχρι το 60′, οπότε ο Κολοβός διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Πάντως, η ομάδα των Βορείων είχε την ευκαιρία να πάρει το «τρίποντο» με τον πολύ καλό Κουτσιούμπα, αλλά η προσπάθειά του στο 80′ σταμάτησε στο δοκάρι του Καψάλη.

Διαιτητές: Φωτόπουλος, Βαξαβανέλλης, Καραγιαννίδης Σ.

Ν. ΙΩΝΙΑ: Λαμπρόπουλος, Κοντής, Καψιόχας Βιδίστα, Χρούσης, Μύττης (58′ Βογατσάς), Τριάντης, Πανταγιάς (86′ Θερμός), Πρισιμιτζής, Γεωργόπουλος (72′ Ράπι), Κουτσιούμπας

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Καψάλης, Γκουρνέλλος (65′ Ντάτης), Καρατζάς, Βλάχος Θ., Μπιρμπιλής, Κολοβός Ηλ., Ψαραδέλλης (83′ Χαζίσας), Βλάχος Π., Πετρίτσης (77′ Τσέλιος), Κολοβός Α., Θαναηλάκης.

Κένταυρος Βριλησσίων – Δόξα Βύρωνα 1-1

Δεν έχει ακόμη κάνει στο γήπεδό της νίκη ο Κένταυρος Βριλησσίων, που υποχρεώθηκε σε άλλη μια ισοπαλία (1-1), αυτή τη φορά από τη Δόξα Βύρωνα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Οι Βριλησσιώτες άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 26′ με τον Κωνσταντάκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 43′, με κεφαλιά του Λούρμπα.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Δόξας πίεσε για να πάρει το «διπλό», αλλά τελικώς το σκορ έμεινε το ίδιο μέχρι το τελικό σφύριγμα.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Άγγελος Εμμανουηλίδης): Θεοδωρίδης, Κουτσουβέλης, Γρανάκας, Ελεζάι, Κολλιός, Καμάρας, Κωνσταντάκης, Κουλιούρης, Σκεντεράι (89′ Μπούσας), Δαραμούσκας (61′  Ένσι), Θεοδωρίδης (89′ Αλβανός).

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ (Άγγελος Ζαφειράκης): Αφουξενίδης, Καμαρινόπουλος, Τασιουλής, Σπυρόπουλος, Βουρλούμης, Ατματζίδης, Μιχαήλ, Μουσάι (81′ Δόσης), Λούρμπας (89′ Κάππος), Μπάγερ (75′ Βιέννας), Κότοφ.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Πηγή πινάκων: ΕΠΣΑ

2ος όμιλος

Πανερυθραϊκός – Πετράλωνα 1-1

Ιδιαίτερα δυνατό και με πολύ πάθος το παιχνίδι στο γήπεδο της Νέας Ερυθραίας μεταξύ του Πανερυθραϊκού και των Πετραλώνων, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Σουμελίδη λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον  Μπερτσιά στο 58′, σε μια φάση για την οποία η ομάδα των Βορείων Προαστίων διαμαρτυρήθηκε, αφού στο ξεκίνημά της ο επόπτης ύψωσε το σημαιάκι του, υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ παίκτη των Πετραλώνων, υπόδειξη που ωστόσο αγνόησε ο διαιτητής.

Στα αρνητικά της βραδιάς για την ομάδα της Ν. Ερυθραίας και η αποβολή του Τσεβά στις καθυστερήσεις, για εξύβριση.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Τριανταφύλλου, Νταλένγκα, Μπαμπαλούκας, Αναγνώστης (80′ Δημαρας), Μπρίλης (85′ Κατσάρας), Αδραχτάς, Τσεβάς.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Δωριάδης, Βελλής, Μιχαηλίδης, Γεωργόπουλος, Χρόνης, Κουντού, Μπερτσιάς, Αποστόλου (46′ Κυριακάκης), Καριατλής, Μινάι (90′ Καρούμπαλης), Κατσιούλης.

Φωστήρας Ηλιούπολης – Πεύκη 1-5

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Πεύκη στο γήπεδο της Ηλιούπολης απέναντι στον Φωστήρα με σκορ 1-5, για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε μεγάλα αγωνιστικά κέφια.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Λάμπι στο 35′, ενώ ο Ρώσι στο 49′, με πέναλτι, έκανε το 0-2. Δέκα λεπτά αργότερα ο Καραγιάννης τριπλασίαζε τα γκολ της Πεύκης, για να έρθει ο Πετράκης στο 60′ να σημειώσει το 4ο γκολ.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 66′ με τον Λούμη σε 1-4, αλλά η Πεύκη δεν είχε πει την τελευταία κουβέντα της και στο 83′ με τον Λούμη έκανε το 1-5.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Θοδωρής Κουτσουδάκης): Ντόνι, Σάχου, Ασωνίτης, Τσαπικούνης, Τσικριτέας, Μπαρδάκης, Φάρος, Παπίγκου (46′ Μπλέτσας), Χατζής (75′ Αν. Μίζιος), Λεπτάκης, Τσαπούρας (20′ λ. τρ. Στ. Μίζιος).

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης): Μπίφσας, Αγγελόπουλος, Ρώσση, Παππάς, Τζαφέρι, Ανδρέου, Λάμπι (78′ Παντελέος) Φιορίλο, Τζελάι (72′ Τσεπέλε), Πετράκης, Κοντογιαννόπουλος (70′ Λούμης), Αναστασίου (60′ Καραγιάννης).

Χολαργός – Αθηναΐδα 0-0

Ούτε και στην 7η αγωνιστική δεν κατάφερε να πετύχει τη νίκη η ομάδα του Χολαργού, που παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στην Αθηναΐδα.

Η ομάδα των Βορείων παρά το γεγονός ότι μπήκε καλά στο παιχνίδι και είχε κάποιες ευκαιρίες δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, μένοντας στους 6 βαθμούς.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Σκαλαίος, Γερώνυμος (85′ Βουλωμένος), Κοντογιάννης (46′ Λυράς), Μιχελής, Νταϊφώτης (67′ Κατσαρός), Αλεβίζος, Καζάκος Α. Χάλος, Καζάκος Π., Ζωης (46′ Τρυφιάτης), Λαναράς.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Γαλινός Νικολαΐδης): Μωραΐτης, Τζήμας, Παπαθανάσης (78′ Μπαρμπαδήμος), Κινδιλίδης, Τσουτσουδάκης, Τσολάνης, Ρηγόπουλος (Βαγγέλη 82′), Χαλάς (87′ Κανδαλέπας), Νικολαΐδης, Πλεξίδας, Τσέλικας (61′ Μακρής).

Σούρμενα – Χαλάνδρι 1-1

Σημαντικότατο βαθμό πήρε το Χαλάνδρι στο γήπεδο του Ελληνικού απέναντι στα Σούρμενα, με τα οποία αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1.

Μάλιστα, η ομάδα των Βορείων Προαστίων ήταν αυτή που άνοιξε πρώτη το σκορ, με σουτ του Κλήμη στο 32′, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν λίγο πριν το ημίχρονο, με τον Μπουγιούκο.

Στο δεύτερο μέρος το Χαλάνδρι «έκτισε» την άμυνά του, προκειμένου ν’ αποτρέψει τα Σούρμενα από την επιτυχία ενός δεύτερου γκολ, προσπάθεια επιτυχημένη, που του έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης): Αθανασόπουλος, Μετλίου, Μαρινάκης, Κορκολής, Μπουγιούκος, Θυμιανός, Φωστέρης, Μανωλιάδης, Φέρτης (77′ Παπαδάκης), Δημογιάννης, Θεοδώρου (56′ Κωνσταντίνου).

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Νίκος Γιαλεσάκης): Μολφέσης, Μαράνος, Δαρδαμάνης, Φωτάκης, Θανόπουλος, Κλήμης (87′ Χατζηανδρέου), Λουκάς, Σεϊτάι, Λειβαρτζινός (59′ Κανέλλος), Βενάρδος, Κιούσης (69′ Βαρώνος).

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Πηγή πινάκων: ΕΠΣΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet