Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου στα Βριλήσσια

Με κάθε επισημότητα και με εντυπωσιακή συμμετοχή των πολιτών, για μία ακόμα χρονιά, εορτάστηκε και φέτος η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Βριλησσίων.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που είχε διοργανώσει ο Δήμος για τη φετινή επέτειο κορυφώθηκε ανήμερα της εορτής, με την τέλεση της Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αναλήψεως, χοροστατούντος του αιδεσιμολογιότατου πατέρα Αγησίλαου. Στη συνέχεια εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Γιώτα Παρασκευοπούλου, ενώ ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων Πεσόντων και η παρέλαση των μαθητών, φορέων και συλλόγων της πόλης.

Στον εορτασμό παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξενοφών Μανιατογιάννης, επικεφαλής συνδυασμών και δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη φορέων και πλήθος κόσμου.

Ο κ. Μανιατογιάννης σε δήλωσή του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη νέα γενιά, τις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολείων των Βριλησσίων που συμμετείχαν στην παρέλαση, τονίζοντας ότι «η παρουσία τους εγγυάται ότι τα σημαντικά μηνύματα της σημερινής ημέρας βρίσκουν άξιους συνεχιστές!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet