Οδοντιατρικός έλεγχος στα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αμαρουσίου
Κοινωνία

Οδοντιατρικός έλεγχος στα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αμαρουσίου

Προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στα παιδιά που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου, με την καθοριστική συνδρομή των εθελοντών οδοντιάτρων της πόλης.

Ο οδοντιατρικός έλεγχος διενεργείται κάθε χρόνο την τελευταία δεκαετία με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, στο πλαίσιο των προγραμμάτων ενημέρωσης και πρόληψης που έχουν καθιερωθεί στον Δήμο Αμαρουσίου για τη διατήρηση και την προαγωγή της υγείας των πολιτών.

Ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί υπό την επίβλεψη της προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Ελένης Λέκκα-Καλαντζάκη, από την Τρίτη 7 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, με την εθελοντική συμμετοχή των οδοντιάτρων και ορθοδοντικών: Δούμα Κατερίνας, Βλάχου Μαρίας, Θεοχαροπούλου Κατερίνας, Διακομοπούλου Δήμητρας, Κωστοπούλου Δάφνης, Αδάμ Κατερίνας και Παλιμετάκη Χριστίνας.

Όπως ενημερώνει η δημοτική Αρχή Αμαρουσίου ο προληπτικός έλεγχος  διενεργείται τηρουμένων όλων των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας και κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσης των γονέων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet