Ο ΣΠΑΠ «παρών» και στην κατάσβεση της φωτιάς στο πρώην Νοσοκομείο «Παπαδημητρίου»
Αυτοδιοίκηση

Ο ΣΠΑΠ «παρών» και στην κατάσβεση της φωτιάς στο πρώην Νοσοκομείο «Παπαδημητρίου»

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συνέδραμε, με εθελοντές και οχήματα, το Πυροσβεστικό Σώμα και τον Δήμο Πεντέλης στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο εγκαταλελειμμένο κτήριο που στεγαζόταν το Νοσοκομείο «Παπαδημητρίου» στα Μελίσσια.

Η πυρκαγιά σβήστηκε έγκαιρα, καθώς η επέμβαση του Πυροσβεστικού Σώματος και της Αυτοδιοίκησης ήταν άμεση και αποτελεσματική και έθεσε γρήγορα τη φωτιά υπό έλεγχο.

Στην κατάσβεση συμμετείχαν 6 οχήματα και 15 άτομα πληρώματα του Πυροσβεστικού Σώματος, κλιμάκιο του Δήμου Πεντέλης και κλιμάκιο του ΣΠΑΠ.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όπως πριν από λίγους μήνες, έτσι και σήμερα είχαμε μία πυρκαγιά στο εγκαταλελειμμένο κτήριο του πρώην Νοσοκομείου “Παπαδημητρίου”, γεγονός το οποίο πρέπει να μας αφυπνίσει για τη λήψη προληπτικών μέτρων σε ένα σημείο εντός αστικού ιστού.  Μία ημέρα μετά τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου, μία πυρκαγιά επιβεβαιώνει τη συνεχή ανάγκη για επιφυλακή και επαγρύπνηση, η οποία είναι αναγκαία λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας, άσχετα από το τι δείχνει το ημερολόγιο. 

»Εθελοντές και οχήματα του ΣΠΑΠ έφθασαν έγκαιρα για να συνδράμουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Πυροσβεστικό Σώμα και τον Δήμο Πεντέλης. Στον ΣΠΑΠ συνεχίζουμε να είμαστε προσεκτικοί και σε επιφυλακή προκειμένου να συνδράμουμε Πυροσβεστικό Σώμα και Δήμους μέλη μας, όταν και όποτε χρειαστεί. 

»Θερμά συγχαρητήρια στους εθελοντές του ΣΠΑΠ και του Δήμου Πεντέλης για την επιτυχή προσπάθεια που κατέβαλαν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet