Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Βριλήσσια: Παρατείνεται έως 26/11 η δημόσια διαβούλευση για την Κυκλοφοριακή Μελέτη

0
375 Προβολές

Παρατείνεται έως τις 26 Νοεμβρίου 2017 η δημόσια διαβούλευση για τη «Μελέτη Σχεδιασμού και Διαχείρισης Βιώσιμης Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) στον Δήμο Βριλησσίων».

«Το αυξημένο ενδιαφέρον πολιτών και φορέων, αλλά και η ισχυρή βούληση της δημοτικής Αρχής να υπάρξει η μέγιστη δυνατή συμμετοχή στην ανοιχτή διαδικασία, που στόχο έχει την οδική ασφάλεια, την ήπια μετακίνηση, τις ήσυχες γειτονιές και την καλύτερη ποιότητα ζωής στα Βριλήσσια, οδήγησαν στην απόφαση για παράταση της διαβούλευσης, η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί να διαρκέσει έως τις 12 Νοεμβρίου» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για το περιεχόμενο της Μελέτης μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου www.vrilissia.gr, ακολουθώντας το σχετικό banner της αρχικής σελίδας και ακολούθως χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο (link) https://www.dropbox.com/sh/d1vyqwiivopol5e/AAChxDbaFx1ECJQVQqaKk-Gha?dl=0 προκειμένου να «κατεβάσουν» σε μορφή pdf τα πλήρη κείμενα και τους χάρτες.

Όλοι οι δημότες προσκαλούνται να συμμετέχουν και στη διαβούλευση και να υποβάλουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους για την τελική διαμόρφωση της Μελέτης, ηλεκτρονικά, με θέμα «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΒΑΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ» στις παρακάτω διευθύνσεις:

  • Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Κων/νος Μουζάκης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση KMouzakis@vrilissia.gr
  • Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βριλησσίων, υπόψη κ. Λογοθέτη Βασίλη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση vassilis.lo@vrilissia.gr

Η συμμετοχή στη διαβούλευση με ηλεκτρονικό τρόπο (ενημέρωση και υποβολή απόψεων) είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει στην ταχύτερη και ευκολότερη ολοκλήρωση της διαδικασίας, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί διαδικασία φιλική προς το περιβάλλον σημειώνει ο Δήμος.

Για τους δημότες που δεν έχουν πρόσβαση σε διαδικτυακές υπηρεσίες, η υποβολή των προτάσεων – απόψεών τους θα μπορεί πραγματοποιείται εγγράφως, στο Πρωτόκολλο του Δήμου, με θέμα «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΒΑΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ».

Σε κάθε περίπτωση, οι απόψεις που θα υποβληθούν θα τεθούν υπόψη των μελετητών, προκειμένου να ακολουθήσει η νέα τελική δημόσια διαβούλευση πριν τη διαδικασία του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Η συμμετοχή όλων είναι εγγύηση για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας! Μαζί σχεδιάζουμε την επόμενη, καλύτερη μέρα για τον Δήμο μας. Μαζί εξασφαλίζουμε ότι η πόλη μας βρίσκει το… δρόμο της», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up