Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Νίκες για ΕΦΟΑ Σπ. Λούη και ΚΑΟ Λυκόβρυσης στην 5η αγωνιστική της Γ΄ΕΣΚΑ Ανδρών

0
157 Προβολές

Ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική στους δύο ομίλους της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών με 2 από τις 6 ομάδες του Βορείου Τομέα Αττικής που συμμετέχουν σε αυτούς να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Ειδικότερα, στον 1ο όμιλο, στο κλειστό της Γκράβας η ΕΦΟΑ Σπ. Λούης πήρε το «διπλό» απέναντι στον Οιωνό, με σκορ 51-66, ενώ τα Βριλήσσια γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από την Ολυμπιάδα 96 με σκορ 55-65. Την ήττα γνώρισε και το ΠΑΚ Χαλανδρίου στο κλειστό του Αγ. Στεφάνου, από την τοπική ομάδα, με σκορ 66-56, όπως και η Πολιτεία, στο γήπεδό της, από τον ΜΕΛΑΣ Αγ. Ελευθερίου, με σκορ 53-55.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών

Πηγή πίνακα: ΕΣΚΑ

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών (5η αγωνιστική)

Πηγή πίνακα: ΕΣΚΑ

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών

Πηγή πίνακα: ΕΣΚΑ

Για τον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου ηττήθηκε στο κλειστό «Ν. Πέρκιζας» από την Υπεροχή Εξαρχείων, με σκορ 72-77.

Αντιθέτως, ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης, στο ντεμπούτο του νέου προπονητή Τάσου Καραδήμα,πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της. Με πολύ καλή εμφάνιση και δυνατή άμυνα, ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης έκανε το «διπλό» στον Κόκκινο Μύλο, επί του Αχιλλέα, με σκορ 40-54. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ο ΚΑΟΛ είχε τον έλεγχο και έκλεισε το ημίχρονο με 20-25. Στο δεύτερο μέρος, διατηρώντας τον ίδιο ρυθμό και παίζοντας πολύ δυνατή άμυνα, διεύρυνε τη διαφορά στο σκορ στους 14 πόντους, κλείνοντας τον αγώνα με 40-54.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών

Πηγή πίνακα: ΕΣΚΑ

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών (5η αγωνιστική)

Πηγή πίνακα: ΕΣΚΑ

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών

Πηγή πίνακα: ΕΣΚΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up