Πέντε στα πέντε για τις ομάδες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Πέντε στα πέντε για τις ομάδες του ΓΣΑΠ

Πέντε στα πέντε για τις ομάδες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) στις τελευταίες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Εκτός από την ομάδα γυναικών που επιβλήθηκε του ΕΦΑΟ Ζωγράφου με σκορ 50-53, νικηφόρα «πέρασαν» από τις αντιπάλους τους και οι ομάδες νεανίδων, κορασίδων Α΄ και Β΄ και μίνι του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα:

Νεάνιδες: ΓΣΑΠ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: 74-29

Δεκάλεπτα: 21-05, 19-07, 16-06, 18-11

Έβδομη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για την ομάδα των νεανίδων του ΓΣΑΠ απέναντι, σε αυτή την αγωνιστική στον Άρη Πετρούπολης. Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής δημιούργησαν διαφορά ασφαλείας από την αρχή του αγώνα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία για ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας.

Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου με αντίπαλο την ΑΕΚ Περιστερίου εκτός έδρας (Κλειστό Ανθούπολης στις 22:00).

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Χονδροπούλου, Μπεζαίτη 6, Πλώτα 2, Αμίτση, Σαπαλίδου 12, Κανιαδάκη 8, Χριστοδούλου 4, Τοτώνη 13, Κούκη 17, Δαμουλάκη 8(1), Ζανίκα 4.

Άρης Πετρούπολης (Τσουμάνη): Σαμαρίδου 2, Μέτσο, Παναγιωτοπούλου 2, Μερτέκη, Βασιλοπούλου 7, Γούλα 1, Ζούμα Μ. 7, Αλεξανδροπούλου 7, Τσέρου, Καπελέρη 1, Κομματά, Ζούμα Ν. 2

Κορασίδες Ομάδα Α΄: Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ – ΓΣΑΠ Α΄: 26-88

Δεκάλεπτα: 6-17, 8-24, 5-21, 7-26

Νίκη με ευρύ σκορ για την Ομάδα Α΄ των Κορασίδων του ΓΣΑΠ στον αγώνα που διεξήχθη με τον Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ έπειτα από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου. Την ομάδα της Αγίας Παρασκευής καθοδήγησε για πρώτη φορά ο νέος προπονητής του Συλλόγου Δημήτρης Χατήρας, τον οποίο με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που ανέλαβε.

Στον αγώνα επανήλθε, μετά από απουσία έξι εβδομάδων, λόγω τραυματισμού, η αθλήτρια της Αγίας Παρασκευής Μ. Λιλικάκη, ενώ δεν αγωνίστηκε η αρχηγός της ομάδας Π. Γεωργοπούλου, καθώς βρίσκεται σε αποθεραπεία.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 19:30 εντός έδρας (Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής) με αντίπαλο τον Ιωνικό Α.Σ.

Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ (Θεοδώρου): Αχλάδη, Καλοχέρη, Σεφέρη, Απανωμεριτάκη, Μπολάνου, Πετράι, Στεφανοπούλου, Θεοδώρου, Καρβέλα, Μοσχίδη, Κονταξή.

ΓΣΑΠ Α΄ (Χατήρας): Λούκα, Θεοφάνη, Πλώτα, Κυρκοπούλου, Κακοσούρη, Ζανίκα Κ., Πατσατζή, Κωλέτση, Αλεξάνδρου, Ζανίκα Χ., Λιλικάκη, Δασκαλοπούλου.

Κορασίδες Ομάδα Β΄: ΓΣΑΠ Β΄ – ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ Β΄: 46-22

Δεκάλεπτα: 9-0, 14-6, 8-8, 15-8

Την πρώτη νίκη τους πέτυχε η Β΄ Ομάδα Κορασίδων του ΓΣΑΠ, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των κορασίδων του Γ΄ ομίλου, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου επί της ομάδας του Εύνικου. Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής έκαναν εξαιρετική εμφάνιση πετυχαίνοντας ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 18 Νοεμβρίου εκτός έδρας με αντίπαλο τη Β΄ Ομάδα Κορασίδων του Κρόνου Γέρακα.

ΓΣΑΠ Β΄ (Ραρής, Νιτουλέσκου): Στρατηγού, Φυρίγου, Κάκκου, Λάμπρου, Βαρλάμη, Χριστοπούλου, Γιαννακού, Λυραντζακη, Μίνκωφ, Μήτση, Λαΐνα, Κολιού, Μακαρουνάκη.

ΕΥΝΙΚΟΣ Β΄ (Αγγελόπουλος, Εμμανουηλίδου): Παπαδοπούλου, Σουλιώτη, Σμαραίδου, Μπαρδή, Τσεβά, Αδαμοπούλου, Θεοδορακοπούλου, Βαλσαμάκη, Φετολλάρι, Αρμένου, Εμμανουηλίδη, Καντζάρη.

Μίνι: ΓΣΑΠ – Α.Σ. ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ: 50-38

Οκτάλεπτα: 14-1, 7-3, 7-17, 12-8, 10-9

Με το «δεξί» ξεκίνησε η ομάδα των Μίνι του ΓΣΑΠ τις υποχρεώσεις της στο Τουρνουά ΜΙΝΙ της ΕΣΚΑ, νικώντας στον πρώτο της αγώνα την ομάδα Α.Σ. ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ.

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής η οποία συμμετέχει στον 2ο Όμιλο μαζί με οκτώ ομάδες θα δώσει συνολικά 16 αγώνες μέχρι τη λήξη του Τουρνουά στις 15 Απριλίου 2018.

Στον αγώνα πήραν το βάπτισμα του πυρός τρεις μικρές αθλήτριες προερχόμενες από τη περσινή ομάδα των Junior του ΓΣΑΠ και συγκεκριμένα η Πετρούλα Καφετζή, η Μαρίνα Λιάρου και η Αντζελίνα Παγίδα. Επίσης με τη φανέλα της ομάδας της Αγίας Παρασκευής αγωνίστηκαν για πρώτη φορά δύο νέες αθλήτριες: η Κάτια Βασιλειάδη και η Αθανασία Σταμάτη, οι οποίες πρόσφατα εντάχθηκαν στον Σύλλογο.

Επόμενος αγώνας της ομάδας των μίνι στο Κλειστό του Γέρακα με τον Κρόνο Γέρακα την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 στις 17:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet