Δράσεις δημιουργίας, ψυχαγωγίας & απασχόλησης στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Δράσεις δημιουργίας, ψυχαγωγίας & απασχόλησης στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Δράσεις καλλιτεχνικής δημιουργίας, ψυχαγωγίας και απασχόλησης υλοποιεί για την περίοδο 2017-2018 ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Για ακόμα μια χρονιά οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στα μαθήματα καλλιτεχνικής δημιουργίας, ψυχαγωγίας και απασχόλησης που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής μέσω της δημοτικής του επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ Α.Ε. – ΟΤΑ. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει.

Οι δράσεις απευθύνονται σε ενήλικες, αλλά και παιδιά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαλέξουν μια ή περισσότερες εκ των δραστηριοτήτων: πλέξιμο, ντεκουπάζ, ζωγραφική, θέατρο, μαριονέτα, κόσμημα – δημιουργία.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και εγγραφές μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΚΕΑΕΔΗΑ (1ος όροφος δημαρχείου Ηρακλείου Αττικής, Στ. Καραγιώργη 2) από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 15:00 (τηλ. επικοινωνίας: 213 2000205).

Για τις εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι δραστηριότητες οργανώνονται ανά μάθημα, σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής των αιτούντων.

Σε κοινό μήνυμά τους σχετικά με τη δράση ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, η αντιδήναρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Δέσποινα Αϊβατζίδου-Ποριώτου, και ο πρόεδρος της ΚΕΑΕΔΗΑ, Νίκος Μπαρμπούνης, σημειώνουν:

«Έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια, όπου αυτή η δημοτική Αρχή έθεσε στο επίκεντρο της πολιτικής της την αναβάθμιση της καθημερινότητας του πολίτη. Είτε πρόκειται για τις μεγάλες μας πολιτιστικές εκδηλώσεις, είτε πρόκειται για τις πολλές και συνεχώς αυξανόμενες δωρεάν κοινωνικές μας υπηρεσίες, η προσπάθειά μας στοχεύει στο να παρέχουμε διεξόδους ποιότητας και ευκαιριών στον κάθε πολίτη. Το διευρυμένο, φέτος, πρόγραμμα των τμημάτων δημιουργικής και καλλιτεχνικής απασχόλησης εντάσσεται σε αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία. Είμαστε σίγουροι, ότι για ακόμη μία χρονιά όλοι οι Ηρακλειώτες θα τα αγκαλιάσουμε και θα τα αγαπήσουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet