Το έργο της διοίκησης Καρπέτα… φέρνει πιο κοντά Στρ. Σαραούδα και Δ. Περιβολαράκη
Πολιτική

Το έργο της διοίκησης Καρπέτα… φέρνει πιο κοντά Στρ. Σαραούδα και Δ. Περιβολαράκη

Η «ανυπαρξία» του έργου της δημοτικής Αρχής του δημάρχου Μεταμόρφωσης Μιλτιάδη Καρπέτα είναι αυτή που… φέρνει πιο κοντά τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση, Στράτο Σαραούδα και Ανατροπή και Αλληλεγγύη στη Μεταμόρφωση, Δημήτρη Περιβολαράκη. Αυτό τουλάχιστον διαφάνηκε από την κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «Επικοινωνία 94FM».

Ειδικότερα, στη συγκεκριμένη εμφάνισή τους στα… ερτζιανά, οι κ.κ. Σαραούδας και Περοβολαράκης τόνισαν ότι αναζητούν κοινή γραμμή πλεύσης ενόψει των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, βάση της οποίας είναι η η αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης, αλλά και η αμοιβαία εκτίμηση ότι το έργο της παρούσας δημοτικής Αρχής του Μιλτιάδη Καρπέτα είναι ανύπαρκτο.

«Θεωρώ ότι ο Στράτος ο Σαραούδας είναι έντιμο άτομο, με εμπειρία στα κοινά. Σαφώς οι πολιτικές διαφορές υπάρχουν, αλλά νομίζω ότι μπορούν οι άνθρωποι να συνεννοούνται όταν η βάση είναι τα προβλήματα της πόλης μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Περιβολαράκης, ενώ ο κ. Σαραούδας επιβεβαίωσε τις καλές προθέσεις και την καλή πορεία των συνομιλιών μεταξύ των δύο παρατάξεων και επανέλαβε ότι μοναδικό του μέλημα, από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, ήταν η αντιμετώπιση των προβλημάτων της Μεταμόρφωσης.

Βέβαια, οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι δεν έχασαν την ευκαιρία, στο πλαίσιο της προαναφερόμενης συνέντευξης, να «βάλλουν» κατά των επιλογών της διοίκησης του Δήμου. Έτσι, ο κ. Στρ. Σαραούδας έκανε λόγο για «μηδενικό έργο», «πολιτική δημοσίων σχέσεων» και «έναν Δήμο που υπολειτουργεί». «Ούτε καν το οικονομικό νοικοκύρεμα το οποίο προβάλλει ο κ. Καρπέτας ισχύει. Ο κ. Καρπέτας χρεώνει τον Δήμο για μετέπειτα», σημείωσε ο κ. Σαραούδας, με αφορμή την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για το οικόπεδο επί της Κηφισού. Το εν λόγω θέμα ήταν, σύμφωνα με τα δύο στελέχη της μειοψηφίας, η «θρυαλλίδα» που «πυροδότησε» τις πολιτικές ζυμώσεις απέναντι στο νυν δήμαρχο.

«Είναι πολιτική επιλογή του κ. Καρπέτα να προχωρήσει στην αγορά του συγκεκριμένου χώρου, χωρίς την ύπαρξη καμίας μελέτης», σημείωσε ο κ. Περιβολαράκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet