5 νίκες και 6 ήττες για τις ομάδες του Β.Τ. στην 8η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

5 νίκες και 6 ήττες για τις ομάδες του Β.Τ. στην 8η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΑ

Με 5 νίκες και 6 ήττες ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΑ για τις ομάδες του Βορείου τομέα που λαμβάνουν μέρος στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

1ος Όμιλος

Αλσούπολη – Λυκόβρυση 0-1

Με τη νίκη έφυγε από το γήπεδο της Ν. Ιωνίας η Λυκόβρυσης, η οποία επιβλήθηκε της Αλσούπολης με σκορ 0-1 για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ και πλέον βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 11 βαθμούς.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων αποδείχθηκε περισσότερο ουσιαστική στο παιχνίδι της, παρ’ ότι οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν στο 54′, με την κεφαλιά του Μήτογλου, να πανηγυρίσουν το «διπλό».

Το συγκρότημα της Ν. Ιωνίας έπεσε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 16 βαθμούς.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Κωτσάκης, Μπούσουλας (66′ Καναβός), Τσάλας (66′ Στρουγγάρης), Μούζος, Αβραμάκης, Σιάνος, Μυλόβας (58′ Κατσαρός), Καρα’ί’σκος (66′ Μπίνης), Νταβούλ, Παπαδόπουλος, Μέμη.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Κέμπας, Κωτσιόπουλος, Κορδολαίμης, Τζένης, Αγγελής, Κοκότης, Καβαλάρης, Μήτογλου, Ραυτόπουλος (8′ λ.τ. Στούπας) (83′ Παπαθανάσης), Σταματέλος Χ. (90′ Σταματέλος Ι.), Ζήκος (83′ Γούσιας).

Α.Ε. Μεταμόρφωση – Ιάσων 1-0

Με «ψυχή λεόντων», η Μεταμόρφωση νίκησε τον Ιάσωνα 1-0, με γκολ του Ντιέξι στις αρχές του β’ ημιχρόνου (46′).

Η πολύ σημαντική αυτή νίκη για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, προήλθε από την ψυχωμένη εμφάνιση των παικτών απέναντι στην καλύτερη μέχρι σήμερα ομάδα που η Μεταμόρφωση αντιμετώπισε, όπως αναφέρεται στον λογαριασμό των φίλων του συλλόγου στο facebook.

Η ΑΕΜ έτρεξε, πάλεψε, μόχθησε και τελικά δικαιώθηκε πετυχαίνοντας τεράστια νίκη, η οποία ωστόσο στο 75′ παραλίγο να χαθεί, αλλά ο Ιωαννίδης απέκρουσε πέναλτι, διατηρώντας το μηδέν στην εστία του.

Για τη Μεταμόρφωση αγωνίστηκαν: Ιωαννίδης, Αντεριώτης, Ευσταθίου, Βανδώρος, Κοκκινόπουλος, Λύγκος, Λαζάρου, Βιδάκης, Ντιέξι, Μαντατζής, Σπανουδάκης. Επίσης, έπαιξαν και οι Πρωτόπαπας, Δαβερώνης, Καπίρης, Χατζηωαννίδης.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

2ος όμιλος

Απόλλων Χαλανδρίου – Αστέρας Ζωγράφου 2-0

Επιβάλλοντας από την αρχή το παιχνίδι του, ο Απόλλων Χαλανδρίου «καθάρισε» στον Αστέρα Ζωγράφου με σκορ 2-0 και πλέον μοιράζεται την πρωτιά του βαθμολογικού πίνακα, «συντροφιά» με τον Άγιαξ Ταύρου.

Στο 3′ ο Βλάχος βρήκε τον Οικονομόπουλο, ο οποίος απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 1-0. Στο 82′ ήταν ο Οικονομόπουλος που βρήκε τον Κανδεράκη, ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, στέλνοντας την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Λέκκα.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, αφού, σε ένταση που δημιουργήθηκε, στο 76′, αποβλήθηκαν για τους γηπεδούχους ο Αγκόλι, με δεύτερη κίτρινη κάρτα και για τους φιλοξενούμενους ο Εξηντάρης, με απευθείας κόκκινη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Σύρακας, Βλάχος, Κουστουμπάρδης (66′ Αλεξανδράκης), Παναγιώτου, Ψάλλας, Αγκόλι, Σταμάτης (80′ Μπαλαχτσής), Κανδεράκης, Οικονομόπουλος, Μήτρου (54′ Στεργιώτης), Συγγρός (12′ λ.τ. Παπουτσής).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Λέκκας, Γαλανός (82′ Δαμιανάκης), Καραμάνος, Κούτρας (66′ Χασάπης), Ραχάνης, Καρυστινός, Μπραχίμι (53′ Εξηντάρης), Ηλιόπουλος, Κυριαζής, Ρέτσκα, Δημητρίου (72′ Ανδριόπουλος).

Ιλίσια 2004 – Ελευθερούπολη 0-1

Μεγάλο «διπλό» στο Γουδή για την Ελευθερούπολη, που κέρδισε τα Ιλίσια 2004 με σκορ 0-1 κι ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 17 βαθμούς.

Η ομάδα της Ν. Ιωνίας έφθασε στη νίκη με σουτ του Χούτους στο 61, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους εάν η προσπάθεια του Συριόπουλου στο 70′ δεν σταμάταγε στο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Άγιαξ Ταύρου – Μελίσσια 1-0

Ηττημένα έφυγαν από το γήπεδο του Ταύρου τα Μελίσσια, έχοντας χάσει από τον Άγιαξ με σκορ 1-0, για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Το γκολ μου Μούτσια, με κεφαλιά στο 12΄,  ήταν αυτό που χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους, αφήνοντας την ομάδα των Βορείων Προαστίων στη 12 θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 7 βαθμούς.

Χρυσούπολη – Βριλήσσια 0-2

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχαν τα Βριλήσσια επί της Χρυσούπολης, με σκορ 0-2, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πλέον «συγκατοικούν» στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με την Ελευθερούπολη, έχοντας αμφότεροι από 17 βαθμούς.

Τα «χρυσά» γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν ο Γιώργος Καγιώργης στο 21′ και ο Σταμάτης Κατσιμίχας στο 51΄.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

Παπάγος – Ατρόμητος Χαλανδρίου 2-1

Ο Ατρόμητος Χαλανδρίου «πάγωσε» το γήπεδο του Χολαργού όταν στο 21′, με τον Λαγό, μπήκε μπροστά στο σκορ, στην αναμέτρηση με τον Παπάγο, για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κράτησαν την ψυχραιμία τους και με τον Χαλά στο 32′ και τον Άγγελο Παπαναστασίου στο 59′, με πέναλτι, «έφεραν τούμπα» το παιχνίδι και πήραν το πολύτιμο «τρίποντο», που τους έφερε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 10 βαθμούς.

Αντιθέτως, ο Ατρόμητος Χαλανδρίου υποχώρησε στην 4η θέση, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 16 βαθμούς.

Παράδεισος Αμαρουσίου – Ιεράπολη 0-1

Η Ιεράπολη έκανε τη «ζημιά» στον Παράδεισο Αμαρουσίου, παίρνοντάς του το «διπλό» στο γήπεδο των Μελισσίων, με σκορ 0-1, στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων, μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 10 βαθμούς.

Άγιος Δημήτριος – Άρης Χολαργού 1-0

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Άρης Χολαργού στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου από την τοπική ομάδα και πλέον βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συνολικά 10 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 21′, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Κωνσταντόπουλο και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Κατσιόλα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet