2 νίκες και 4 ήττες για τους Βόρειους στην 6η αγωνιστική της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών
Αθλητισμός

2 νίκες και 4 ήττες για τους Βόρειους στην 6η αγωνιστική της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών

Ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική των δύο ομίλων της Γ’ ΕΣΚΑ Ανδρών, με 2 νίκες και 4 ήττες για τις ομάδες του Βορείου Τομέα Αθηνών που συμμετέχουν σε αυτό.

Στον 1ο όμιλο, το ΠΑΚ Χαλανδρίου έχασε στο κλειστό «Μ. Παπαδάκης» από τον Μαίανδρο, με σκορ 44-51 και έπεσε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 8 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική (17/11) θ’ αντιμετωπίσει εκτός τους Θρακομακεδόνες.

Στο κλειστό του Αγ. Θωμά η ΕΦΟΑ Σπ. Λούης επιβλήθηκε της Πολιτείας με σκορ 70-58 και πλέον απολαμβάνει τη… μοναξιά της κορυφής, έχοντας συγκεντρώσει 12 βαθμούς. Αντιθέτως, η Πολιτεία είναι τρίτη από το τέλος, με 7 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική (17/11) η ομάδα του Αμαρουσίου θ’ αγωνιστεί εκτός απέναντι στα Βριλήσσια, ενώ η Πολιτεία θα υποδεχθεί τον Δία Χαϊδαρίου.

Στο κλειστό του 6ου Ενιαίου Λυκείου Αιγάλεω, ο Γ.Σ. Βριλησσίων έχασε από τον ΜΕΛΑΣ Αγ. Ελευθερίου με σκορ 54-49 και πλέον βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 7 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική (17/11) θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο ΕΦΟΑ Σπ. Λούης.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της 7η αγωνιστικής του 1ου ομίλου

Πηγή πίνακα: ΕΣΚΑ

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου της ΕΣΚΑ Ανδρών (6η αγωνιστική)

Πηγή πίνακα: ΕΣΚΑ

Για τον 2ο όμιλο, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου ηττήθηκε στο κλειστό της Ζωφριάς από τον Εύνικο με σκορ 70-61 και βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 9 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική (17/11) θα υποδεχθεί στο κλειστό «Ν. Πέρκιζας» τη Νέα Μάκρη.

Ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης φιλοξένησε στο κλειστό της Πεύκης το Λαγονήσι, το οποίο και κέρδισε με σκορ 61-58 στην παράταση, μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα (κ.δ.: 53-53). Ο ΚΑΟΛ μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και μετά τα πρώτα δύο δεκάλεπτα, έκλεισε το ημίχρονο μπροστά με 32-23. Στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν το Λαγονήσι που μπήκε πολύ δυνατά και με ένα επιμέρους 5-20 έκλεισε το δεκάλεπτο με διαφορά 6 πόντων. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο ΚΑΟΛ κάλυψε τη διαφορά και ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση με σκορ 53-53. Στην παράταση το επιμέρους σκορ ήταν 8-5 και ο ΚΑΟΛ πήρε μεγάλη νίκη με 61-58. Η ομάδα της Λυκόβρυσης βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, με 9 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική (17/11) θ’ αντιμετωπίσει εκτός την Παλλήνη.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της 7η αγωνιστικής του 2ου ομίλου

Πηγή πίνακα: ΕΣΚΑ

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου της ΕΣΚΑ Ανδρών (6η αγωνιστική)

Πηγή πίνακα: ΕΣΚΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet