Δ. Στεργίου-Καψάλης: «Είμαστε το νέο πνεύμα στην εξουσία»
Πολιτική

Δ. Στεργίου-Καψάλης: «Είμαστε το νέο πνεύμα στην εξουσία»

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, τα μέλη του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και πολίτες του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης γιόρτασαν τη νίκη των δημάρχου στις δημοτικές εκλογές 2014, την Παρασκευή 30 Μαΐου, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στα Μελίσσια.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους πολίτες για τη συμπαράστασή τους, ζήτησε από τους νεοκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους να έχουν πάντα ως γνώμονα τον παράγοντα άνθρωπο και διαβεβαίωσε τους δημότες ότι ο Δήμος θα επιδιώξει, με τη στήριξη όλων, να «φύγει μπροστά μακριά από πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους που δεν σεβάστηκαν τίποτα, εκβίασαν, απείλησαν, λασπολόγησαν και ξεπέρασαν κάθε ηθικό φραγμό στη λειτουργία τους». Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο γιόρτασε την επανεκλογή του για 5η συνεχή τετραετία ο δήμαρχος Πεντέλης και επικεφαλής της Δημοτικής συμμαχίας Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014 το βράδυ στην πλατεία του Αγ. Γεωργίου στα Μελίσσια.

Ήταν το δικό του ευχαριστώ προς όλους τους πολίτες, οι οποίοι τον στηρίζουν, τον αγαπούν, του εμπιστεύονται τα όνειρά τους για μια πολύ καλύτερη πόλη και δεν έχουν διαψευστεί δέκα έξι χρόνια τώρα. Το δικό του ευχαριστώ προς τους φίλους –συνδημότες στα Μελίσσια που κατάλαβαν και επιβράβευσαν τι σημαίνει πολιτικός πολιτισμός, τι σημαίνει προσφορά, τι σημαίνει ανιδιοτέλεια, τι σημαίνει δήμαρχος υπηρέτης του πολίτη, τι σημαίνει σεβασμός στον πολίτη, τι σημαίνει πάνω και πέρα απ΄ όλα ότι είναι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του.

Πρώτος απ΄ όλους ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου–Καψάλης, επιβλητικός, αγέρωχος και όπως πάντα σεμνός, έφτασε στην πλατεία για να υποδεχθεί έναν – έναν και να σφίξει το χέρι περισσότερων από χιλίων πολιτών και φίλων της Δημοτικής Συμμαχίας που ήρθαν να ευχηθούν δύναμη και κουράγιο στο έργο του και να γιορτάσουν όλοι μαζί την επανεκλογή του δημάρχου και των άξιων συνεργατών του, καθώς και τη νέα σελίδα που άνοιξε για την πόλη.

Πανηγυρισμοί, αγκαλιές και φιλιά, ενθουσιασμός, ελπίδα και δικαίωση των αγώνων ήταν το κλίμα και τα συναισθήματα που επικρατούσαν στη γιορτή της νίκης. Φίλοι από τα παλιά, μα και συνάδελφοι από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όχι μόνο ήρθαν για να συγχαρούν τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

«Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη σας! Δεν κάνατε λάθος. Θα επιδιώξουμε όλοι μαζί να φύγουμε μπροστά, μακριά από πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους που δεν σεβάστηκαν τίποτα, εκβίασαν, απείλησαν, λασπολόγησαν και ξεπέρασαν κάθε ηθικό φραγμό στη λειτουργία τους. Ήρθαμε ΜΟΝΟ για προσφορά – Κέρδος μας ο ικανοποιημένος πολίτης και ο τόπος μας. Είμαστε χαλκέντεροι – εργατικοί – τίμιοι, με λιτότητα στην εξουσία. Ο τόπος μας, η πατρίδα μας έχουν ανάγκη από άλλο πνεύμα εξουσίας σε όλα τα επίπεδα. Οι εξουσίες επιλέγονται για να υπηρετήσουν τον πολίτη που τις επιλέγει και όχι για να τον καταδυναστεύσουν» ήταν τα πρώτα λόγια του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου–Καψάλη. Η επιλογή προσωπικοτήτων και η ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση μακριά από επιρροές των κομμάτων, καθώς και επιβράβευση της ανθρωπιάς, καθαρότητας και δικαιοσύνης ήταν τα μηνύματα των πολιτών αυτές τις εκλογές. Καταλήγοντας επεσήμανε για άλλη μία φορά ότι «Στον αγώνα μας αυτό πρωταγωνιστές είναι οι εργαζόμενοι με αίσθημα ευθύνης, επαγγελματισμό και ανιδιοτέλεια με την πλήρη και καθημερινή στήριξη της δουλειάς και του αγώνα τους, θα επιτύχουμε. Η εργασία τους είναι εξασφαλισμένη. Είμαστε το νέο πνεύμα στην εξουσία που έχει ανάγκη ο τόπος και η πατρίδα».

Στην συνέχεια ο δήμαρχος – ηγέτης παρουσίασε τους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους σε κάθε Δημοτική Κοινότητα και τους υπενθύμισε ότι : «Όσο ψηλά κι αν φτάσετε, να είστε πάντα ταπεινοί. Ποτέ μην κοιτάξετε κάποιον από ψηλά, παρά μόνο για να του δώσετε το χέρι σας και να τον σηκώσετε, γιατί ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ».

Τη γιορτή της νίκης της Δημοτικής Συμμαχίας τίμησαν με την παρουσία τους ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Αμαρουσίου, Ωρωπού, Κηφισιάς κ. Κύριλλος, προσωπικότητες από την Πανεπιστημιακή Κοινότητα, από τον χώρο των Γραμμάτων και Τεχνών, στρατηγοί εν αποστρατεία, εκπρόσωποι και σύμβουλοι από την Περιφέρεια, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, από τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης και οι υποστηρικτές της Εστίας Δωρεάν Τροφίμων, Ιματισμού και Οικιακού Εξοπλισμού και συμπαραστάτες στο έργο του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου–Καψάλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet