Πάνω από 1.000 παιδιά συμμετείχαν στον Αγώνα Δρόμου Μικρών Παιδιών
Αθλητισμός

Πάνω από 1.000 παιδιά συμμετείχαν στον Αγώνα Δρόμου Μικρών Παιδιών

Περισσότερα από 1.000 παιδιά ηλικίας 4-12 ετών έλαβαν μέρος την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 στον Αγώνα Δρόμου Μικρών Παιδιών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, στο πλαίσιο του 35ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Τα παιδιά ήταν χωρισμένα σε δύο κατηγορίες:

  • Αγωνιστικές κατηγορίες Αγοριών Γ΄ και Δ΄ τάξης, Κοριτσιών Γ΄ και Δ΄ τάξης, Αγοριών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης και Κοριτσιών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, με αφετηρία στη Λ. Μεσογείων & Αγ. Ανδρέα και τερματισμό στη Μεσογείων & Χαλανδρίου.
  • Μη Αγωνιστική για Αγόρια και Κορίτσια από 4 έως 8 ετών, με αφετηρία στο παλιό δημαρχείο (έναντι ΕΡΤ) και τερματισμό στη Λ. Μεσογείων & Χαλανδρίου.

Σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στον αγώνα απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλεια. Στους τρεις  νικητές κάθε κατηγορίας, εκτός από τα μετάλλεια, απονεμήθηκαν και διπλώματα. Οι απονομές των διπλωμάτων έγιναν από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο, τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτ. Παπαμιχαήλ, και τους δημοτικούς συμβούλους Ελ. Πετσατώδη, πρ. αντιδήμαρχο, και Γιαν. Μυλωνάκη.

Τη διοργάνωση συντόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ.

Τον αγώνα και τις απονομές παρακολούθησαν και καταχειροκρότησαν τα παιδιά εκπρόσωποι φορέων, γονείς, δάσκαλοι και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet