Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στην απονομή των αθλητικών δημοσιογραφικών βραβείων
Αθλητισμός

Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στην απονομή των αθλητικών δημοσιογραφικών βραβείων

Σε μια λαμπρή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης, απονεμήθηκαν κι εφέτος από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) τα αθλητικά δημοσιογραφικά βραβεία.

Παρόντες ήταν ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), Σπύρος Καπράλος, τα προεδρεία όλων των Δημοσιογραφικών Ενώσεων, εκπρόσωποι Αθλητικών Ομοσπονδιών, Ολυμπιονίκες και δεκάδες αθλητικοί συντάκτες.

Προσκεκλημένος ήταν και ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011 και σήμερα επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, με την ιδιότητα του επί τιμή προέδρου του ΠΣΑΤ, επί προεδρίας  του οποίου είχε γεννηθεί πριν από 19 χρόνια ο θεσμός των δημοσιογραφικών βραβείων.

Την εκδήλωση «άνοιξε» ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Σωτήρης Τριανταφύλλου, κάτοικος του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ο οποίος, στο σύντομο καλωσόρισμά το,υ εξήρε τον ρόλο των αθλητικών συντακτών στην ανάπτυξη και την προβολή του αθλητισμού, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος ,έκανε έκκληση προς τους εκπροσώπους του Τύπου να στηρίξουν σε αυτά τα δύσκολα χρόνια τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ακολούθησαν οι απονομές των αθλητικών δημοσιογραφικών βραβείων.  Ένα εξ αυτών, το αφιέρωμα στον Ευγένιο Γκέραρντ για την 15ετή προσφορά του στον ΟΦΗ και το ελληνικό ποδόσφαιρο (Novasports), που απονεμήθηκε στον Μανώλη Βογιατζάκη, έχει το όνομα του μεγάλου συμπολίτη Νικήτα Γαβαλά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πρόωρα πριν από τρία χρόνια.

Ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος απένειμε τιμητική πλακέτα στη διευθύντρια των συνδρομητικών καναλιών της COSMOTE, Φωτεινή Παπαγεωργίου, για την προσφορά του πατέρα της, Χάρη, ο οποίος έφυγε εφέτος από τη ζωή, συνεχάρη τους διακριθέντες δημοσιογράφους και τόνισε ότι η ποιότητα των περισσότερων εκπομπών και κειμένων είναι άξια αναφοράς.

«Ζούμε όλοι σε δύσκολες εποχές και έχει μεγάλη σημασία να παράγονται τόσο ποιοτικά αποτελέσματα στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας» τόνισε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet