Σχεδιασμός Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βριλησσίων ενόψει χειμώνα
Κοινωνία

Σχεδιασμός Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βριλησσίων ενόψει χειμώνα

Με αναλυτική εξέταση των ζητημάτων που άπτονται στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας και σε συνέχεια και εξειδίκευση των κατευθύνσεων του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 στο δημαρχείο Βριλησσίων συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΤΟΠΠ) του Δήμου Βριλησσίων για τη χειμερινή περίοδο που ακολουθεί.

Στη συνεδρίαση, η οποία διεξήχθη υπό τον συντονισμό του δημάρχου Βριλησσίων, Ξένου Μανιατογιάννη, καταγράφηκε ο απολογισμός της θερινής περιόδου για την αντιμετώπιση συμβάντων της αντιπυρικής περιόδου και συναποφασίστηκε με τους εκπροσώπους για την πόλη των συναρμόδιων Αρχών το πλάνο προληπτικών δράσεων και βασικού σχεδιασμού άμεσων επεμβάσεων που τυχόν χρειαστούν για αντιμετώπιση συνεπειών έντονων καιρικών φαινομένων κατά τη χειμερινή περίοδο.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, Αλέξης Μαυραγάνης, η κα Α. Καραμάνου από την Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Αττικής, ο αξιωματικός του 9ου Πυροσβεστικού Σώματος Α. Μαυρίδης, ο κ. Γ. Γκεμιτζόγλου εκ μέρους των Ενόπλων Δυνάμεων, ο κ. Π. Γεωργακάκης εκπρόσωπος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού (ΣΠΑΠ), ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας Τ. Δημητρίου και ο επιχειρησιακά υπεύθυνος για θέματα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Α. Κοντομάρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet