Δήμος Αμαρουσίου: Σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας
Κοινωνία

Δήμος Αμαρουσίου: Σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες έχουν προβεί, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου προκειμένου να θωρακίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την περιφέρεια του Δήμου, δίνοντας, μάλιστα, ιδιαίτερη έμφαση στις πιο ευάλωτες γειτονιές, αλλά και να αντεπεξέλθουν όσο πιο αποτελεσματικά στη διαχείριση των προβλημάτων που τυχόν προκύψουν από την επικείμενη κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει τη Βόρεια Αττική.

Τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου πραγματοποίησαν, όπως ενημερώνει ο Δήμος, αυτοψία σε όλα τα φρεάτια απορροής ομβρίων υδάτων και έχουν φροντίσει για τον καθαρισμό τους, αλλά και για την απομάκρυνση τυχόν εμποδίων που φράζουν τη ροή τους ώστε να αποτραπούν πλημμυρικά φαινόμενα μεγάλης έκτασης.

Αντίστοιχα, η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται επί ποδός, έτοιμη να επέμβει σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Συνεργαζόμενη με την Υπηρεσία Καθαριότητας έχει στη διάθεσή της φορτηγά, σάρωθρα και αντλίες για να είναι, όπως τονίζει η διοίκηση του Δήμου, καθ΄ όλα αξιόμαχη.

Ο Δήμος Αμαρουσίου καλεί τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθ΄ όλη τη διάρκεια εκδήλωσης της κακοκαιρίας, να αποφεύγουν τις περιττές μετακινήσεις, αλλά και να λάβουν προληπτικά μέτρα για τη θωράκιση των ιδιοκτησιών τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet