Συνάντηση ΓΣΑΠ – ΚΑΠ με τον δήμαρχο Αγ. Παρασκευής για το νέο προπονητήριο
Αθλητισμός

Συνάντηση ΓΣΑΠ – ΚΑΠ με τον δήμαρχο Αγ. Παρασκευής για το νέο προπονητήριο

Μετά από αίτημα δύο Συλλόγων μπάσκετ του Δήμου Αγίας Παρασκευής, των ΚΑΠ και ΓΣΑΠ, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 14 Νοεμβρίου 2017 στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής συνάντηση των δύο προέδρων των Συλλόγων Γ. Οικονόμου και Γ. Καράμπελα, αντίστοιχα, με τον δήμαρχο Γ. Σταθόπουλο και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Δ. Κονταξή, με αποκλειστικό θέμα την ανέγερση του «πολλάκις υπεσχημένου», όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής, κλειστού προπονητήριου.

Οι δύο πρόεδροι επισήμαναν στον δήμαρχο και στον κ. Κονταξή (ο οποίος έχει διατελέσει προ ολίγων ετών και πρόεδρος της ΚΑΠ) ότι η κατάσταση στο γήπεδο Κοντοπεύκου έχει, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «φτάσει και ξεπεράσει τα όριά της» και ζήτησαν την άμεση ενεργοποίηση του Δήμου, τόσο για την εξεύρεση του κατάλληλου χώρου, όσο και για την άμεση έναρξη των διαδικασιών για την κατασκευή του, με στόχο να είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο του 2018. Ο δήμαρχος, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου, επαναβεβαίωσε για άλλη μία φορά τη σύμφωνη γνώμη του για την προώθηση του έργου και έδωσε εντολή να προβλεφθεί ο σχετικός κωδικός στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2018, που, όμως, όπως σημειώνει ο ΓΣΑΠ, έπρεπε «να παρέμβουμε εμείς για να γίνει κάτι τέτοιο».

Οι δύο πρόεδροι συζήτησαν με τον κ. Κονταξή τις πιθανές θέσεις του προπονητηρίου και ζήτησαν την άμεση κατάληξη της δημοτικής Αρχής στην τελική πρόταση. «Θα είμαστε σε εγρήγορση, θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα ενημερώνουμε συνεχώς τους ενδιαφερόμενους γονείς και τη νεολαία της πόλης» τονίζει στην ανακοίνωσή του ο ΓΣΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet