3 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες στη 10η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑ για τους Βόρειους
Αθλητισμός

3 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες στη 10η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑ για τους Βόρειους

Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες ήταν η «συγκομιδή» των ομάδων του Βορείου Τομέα Αθηνών στη 10η αγωνιστική των δύο ομίλων της Α’ ΕΣΠΑ.

1ος όμιλος

ΗΦΑΙΣΤΟΣ – ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 2-1

Άτυχη στάθηκε η μαχητική Νέα Ιωνία στο γήπεδο του Ηφαίστου, όπου έχασε με σκορ 2-1 από την τοπική ομάδα, για τη 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ, μόλις στο 2ο λεπτό, με κεφαλιά του Νησαριώτη, ενώ δύο λεπτά αργότερα, με το ίδιο παίκτη, έκαναν το 2-0, χάρη στο πέναλτι που κέρδισε ο Μπότης.

Ωστόσο, οι παίκτες της Ν. Ιωνίας δεν παράτησαν το παιχνίδι και με το πλασέ του Πρισιμιτζή στο 29′ μείωσαν σε 2-1 και ξαναμπήκαν στο… κόλπο. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 32′ να πετύχουν ένα τρίτο γκολ, που θα τους «έλυνε τα χέρια», αλλά ο Χατζηπαναγιώτης σημάδεψε το δοκάρι του Λαμπρόπουλου.

Όμως, αυτό δεν ήταν τίποτε μπροστά στην ευκαιρία που έχασε η Ιωνία στο δεύτερο μέρος, με τον Βογατσά να κερδίζει πέναλτι από τον Μπότη, να το εκτελεί ο Γεωργόπουλος και να αποκρούει ο Σαΐτης, χαρίζοντας στην ομάδα του το πολύτιμο «τρίποντο».

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θοδωρής Τρανός): Σαΐτης, Γεωργίου, Σφίχτης, Μουρκάκης, Μπάτσι, Βελιανίτης, Μπότης, Παναγιωτόπουλος (66′ Τσιάνος), Νησαριώτης (25′ λ. τρ. Χατζηπαναγιώτης) (44′ λ. τρ. Βλασόπουλος), Καλαϊτζής (52′ Κιτσόπουλος), Χίος.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Καρατζάς): Λαμπρόπουλος, Κόντης, Θερμός (75′ Καψιώχας), Βιντισίτα, Χρούσης (84′ Ράπι), Μύττης, Πανταγιάς (56′ Τριάντης), Βογατσάς (72′ Κολλόκας), Πρισιμιτζής, Γεωργόπουλος, Κουτσιούμπας.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4-1

Εξαιρετική εμφάνιση της Αγίας Παρασκευής στη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η οποία κέρδισε τον Αθηναϊκό με 4-1 και ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου, με 20 βαθμούς.

Η νίκη της «Santa» ήρθε με τρία γκολ του Γκοβάνη (στο 19′, στο 70′ και στο 75′) και ένα του Καραδήμα στο 90′, ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Λόπεζ στο 85′.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Παπαγεωργίου, Χάτζιου, Παναγόπουλος, Σκλαβενίτης, Βελέντζας, Μπούρας, Λαζόπουλος (67’ Μπέκος), Μαυροματάκης (80’ Παπαευθυμίου), Κοβάνης (80’ Καραδήμας), Τσοπανάκος, Μπαλατσούρας (80’ Γ. Μιχαλόπουλος).

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λιάπας, Βασιλείου (59’ Βασίλης), Ζάχος, Χαλβατζής, Ταράτσας, Πολύζος, Χελιώτης (85’ Κοντός), Ζαχαρόπουλος, Τσοχαντάρης, Λόπεζ, Χαραλαμπόπουλος (46’ Ζαφειράτος).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΡΟΥΦ 3-1

Όλο και καλύτερο αγωνιστικά παρουσιάζεται το Ηράκλειο, που πέρασε το εμπόδιο του Ρουφ, κερδίζοντάς το με σκορ 3-1, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των Βορείων άνοιξε το σκορ στο 17′, με μακρινό σουτ του Τσιρκινίδη, για να έρθει στο 70′ ο Καφετζής, με εκτέλεση φάουλ, να κάνει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 91′, με τον Τομπουλίδη, αλλά το Ηράκλειο δεν είχε… πάει ακόμη αποδυτήρια και στο 93′, με τον Μέτσο, έκανε το τελικό 3-1.

Πάντως, το κλίμα χάλασε στο τέλος του αγώνα με τους παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται σε προστριβές, με αποτέλεσμα ν’ αποβληθούν για εξύβριση ο Αναγνωστόπουλος για το Ηράκλειο και ο Συρράκος για τον ΠΑΟ Ρουφ. Μάλιστα, η ομάδα του Ρουφ παραπονείται τόσο για τη διαιτησία (θεωρεί ότι τα μαρκαρίσματα στον Τζώρτζη στο 18′ και στον Φωτόπουλο στο 63′ θα μπορούσαν να δοθούν πέναλτι), όσο και για τη φιλοξενία, καταγγέλλοντας ότι άνθρωποι του συλλόγου δέχθηκαν επίθεση από άτομα της γηπεδούχου ομάδας.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Νίκος Παπαρούνης): Γκλώτσος, Μέρτκολα, Κατσούλης, Φερεντίνος, Αναγνωστόπουλος, Λύκος, Τσιρκινίδης, Χρήστου (89′ Λιαπίδης), Γκούγκας (87′ Σπυριδάκης), Καφετζής (90′ Μπακοδήμας), Αντωνόπουλος (77′ Μέτσο).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Τομπουλίδης, Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου (68′ Συρράκος), Μπέρτζος, Μπένας (46’ Φωτόπουλος), Χατζής (74′ Σφακιανάκης), Σαμαράς, Κουτσοβέλης, Τζώρτζης, Καρυπίδης.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΛΗΣΙΩΝ 1-0

Πάλεψε όσο μπορούσε ο Κένταυρος Βριλησσίων στο Χαΐδάρι αλλά, έχοντας μείνει με 9 παίκτες (λόγω αποβολών των Γαληνάκη και Μάνκα), δεν κατάφερε ν’ αποφύγει την ήττα από τον Θρίαμβο, με σκορ 1-0, για τη 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Αποστολόπουλος στο 72′.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρίσκεται στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 8 βαθμούς.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Γιαννόπουλος, Κιούρκτσης (46’ Γκάμπια), Μπάκας, Μπάρκας (73’ Σκεπετάρης), Μαούνης, Μπανιάς, Φάτι, Τσιούλος, Αποστολόπουλος (92’ Καγιάνας), Κακλαμάνος, Φούρλας (46’ Εγιουρούμ).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΊΩΝ: Θεοδωρίδης, Κουτσουβέλης, Γαληνάκης, Ελεζάι, Κολιός, Μάνκας, Κωνσταντάκης (73’ Μωραΐτης), Κουλιούρης, Σκεντέρι (56’ Δαραμούσκας), Ένσι (88’ Μπότσας), Θεοδωρίδης (18’ λ.τ. Δέτσης).

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

2ος όμιλος

ΠΕΥΚΗ – ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ 3-3

Ο ουραγός Άγιος Θωμάς έκανε τη ζημιά στην Πεύκη, στη 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, αναγκάζοντάς την να παραχωρήσει ισοπαλία 3-3.

Μάλιστα, η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν αυτή που βρέθηκε και τις τρεις φορές μπροστά στο σκορ, στο 4′ με τον Μαντέλο, στο 47′ με τον Κουκουβίνη και με τον Θύμιο στο 76′. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Λάμπη στο 43′, τον Καραγιάννη στο 62 και τον Ρώση, με πέναλτι, στο 80′.

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Κοϊντόσης): Βασαρμίδης, Αγγελόπουλος (46′ Φιορίλο), Πετράκης, Παππάς, Πέτσης, Κοντογιαννόπουλος, Καραγιάννης (80′ Τζαφέρι), Τσεπελέ (46′ Ανδρέου), Λάμπη, Ρώσση, Αναστασίου (60′ Μακρυνικόλας).

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Κώστας Τσινιάς): Καυκιάς, Τσοφίλιας, Αλικάι, Χατζής, Μεταξούλης, Φ. Ζαρκαδούλας, Θύμιος, Κυριακόπουλος (85′ Κορφιάς), Μαντέλος (65′ Θεοδώρου), Μαστρογιάννης (65′ Γεωργίου), Κουκουβίνης.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1-0

Η αποβολή του Τράνακα στο 15′, με απευθείας κόκκινη κάρτα, δεν κατάφερε να πτοήσει το Χαλάνδρι που πήρε τη νίκη απέναντι στην Ηλιούπολη με σκορ 1-0, χάρη στο γκολ του Βερνάρδου στο 70′.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων, συνεχίζοντας την καλή αγωνιστική πορεία του, «σκαρφάλωσε» ήδη στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου, με 13 βαθμούς.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Τάσος Κιλιμτζίδης): Τράνακας, Λειβαρτζινός (81′ Ράπτης), Δαρδαμάνης, Θανόπουλος, Φωτάκης, Κλήμης, Λουκάς, Μαράνος (60′ Νησωτάκης) Βερνάρδος, Κανέλλος (71′ Πατσιαβούρας), Σειτάι (15′ Γκίκας)
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης): Γουλής, Ζιαμπάρας, Μυτιληνός (46′ Ριβελίνο), Τερλελής, Ρωμανός, Κυρίτσης (46′ Μελετιάδης), Κουμπούλης, Γεωργιάδης, Αράπι (46′ Σακελλαρίου), Αγκόλι (71′ λ.τρ. Πασουμίδης), Οκσύσογλου.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 3-0

Ένας… άλλος Χολαργός ήταν αυτός που παρατάχθηκε απέναντι στα Σούρμενα για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου. Η δουλειά του Γιώργου Τσαμόπουλου έχει αρχίσει να φαίνεται και το τελικό 3-0 είναι η επιβεβαίωση.

Οι γηπεδούχοι ήταν… ασυγκράτητοι στο πρώτο μέρος και μέσα σε 11 λεπτά είχαν βάλει τα Σούρμενα πίσω στο σκορ με τρία γκολ, τελειώνοντας ουσιαστικά τον αγώνα. Για τους Βορείους σκόραραν ο Αλέξανδρος Καζάκος στο 30′ και 34′ και ο Αλεβίζος στο 41′.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν για μεγάλο διάστημα με 10 παίκτες, αφού στο 51′ ο Μετλίου αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Σκαλέος, Γερώνυμος (85’ Καλαντζής), Κοντογιάννης (70′ Κατσαρός), Μιχελής, Νταϊφώτης, Αλεβίζος, Καζάκος Α. (55′ Βουλωμένος), Χαλός, Καζάκος Π., Τρυφιάτης (80′ Ζώης), Λυράς.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης): Λύρος, Ακογλάνης, Θυμιανός, Ακριτίδης, Φωτιάδης (46′ Μετλίου), Παπαδάκης (46′ Μαρινάκης), Φωστέρης, Μανωλιάδης, Φέρτης, Δημογιάννης, Πρέκας.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 1-0

Το αήττητο του Πανερυθραϊκού από την 3η αγωνιστική «έσπασε» ο Χαραυγιακός στη 10 «στροφή» του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, επικρατώντας με 1-0 στο ντέρμπι που έγινε στο γήπεδο της Ηλιούπολης.

Η άσχημη έξοδος που επιχείρησε στο 58′ ο Μπακοδήμος, την οποία εκμεταλλεύτηκε άριστα ο Κασσιανός, έφερε το γκολ με το οποίο ηττήθηκε η ομάδα των Βορείων Προαστίων, η οποία βρίσκεται πλέον στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 13 βαθμούς.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόπας): Βακερλής, Μαραγκουδάκης, Ράμμος,Βακερλής, Βαζούκης, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός (88′ Φερεντινός), Ρόπας, Καλλιμάνης (84′ Τάγκαλος), Παρασκευόπουλος (81′ Κουντουριώτης), Δημητρόπουλος (70′ Γιαννόπουλος).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Τριανταφύλλου (80′ Δημαράς), Κατσάρας (67′ Αδραχτάς), Μπαμπαλούκας, Αναγνώστης (67′ Αραμπατζής), Νταλένγκα, Μπρίλης, Τσεβάς.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet