Μόνο μία ήττα για τις 6 ομάδες των Βορείων στην 7η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

Μόνο μία ήττα για τις 6 ομάδες των Βορείων στην 7η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΑ

Θετικός απολογισμός για τις ομάδες του Βορείου Τομέα Αθηνών στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΣΠΑ, με συνολικά πέντε νίκες και μόλις μία ήττα.

1ος όμιλος

Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ – ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2-0

Παραμένει πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ ο Π.Ο. Ψυχικού μετά τη νέα μεγάλη νίκη του, αυτή τη φορά επί του Ιπποκράτη, με σκορ 2-0, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πιάνοντας καλύτερη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες των Βορείων άνοιξαν το σκορ στο 56′ με τον Ναστούλη, που είχε μπει αλλαγή μόλις δύο λεπτά πριν, ενώ το τελικό 2-0 έγινε στο 77′ με αυτογκόλ του Στουρνάρα.

Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ: Χρανιώτης, Καπάνταης, Γκόντζος (68′ Παπαδόπουλος), Δαμαλάς, Κούρτι, Μπραχιμλάρι, Αναγνωστόπουλος (54′ Ναστούλης), Κοντογιάννης (79′ Ουόγκο), Βεντούρης (87′ Κωνσταντινίδης), Λεοντίου, Σπαρίδης.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Θεμιστοκλέους, Γεννηδουνιάς, Δημητρακόπουλος, Μίχος, Δαβιλάς (81′ Παπαδόπουλος), Στουρνάρας, Αποστολάκης (86′ Λαμπράκης), Αγγελούσης, Φανός (61′ Παπανικολάου), Κοντογιαννόπουλος, Καρτσωνάκης (46′ Λουκάς).

ΜΑΡΟΥΣΙ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1-0

Το Μαρούσι, στο γήπεδο της Πεύκης, κατάφερε να νικήσει με 1-0 τον Απόλλωνα Περιστερίου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα.\

Πλέον, η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 7 βαθμούς.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

2ος όμιλος

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ – ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ 2-6

«Σαρωτικός» για μια ακόμη αγωνιστική ο Νεοπεντελικός «άλωσε» το γηπεδο της Κυψέλης (Αλεπότρυπα), νικώντας τον Άτλαντα με σκορ 6-2 και παραμένοντας πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με 17 βαθμούς.

Ο Νίκος Καρύδης και ο Νίκος Τριανταφύλλου, στο 35′ και 49′ αντιστοίχως, διαμόρφωσαν το 0-2, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, και συγκεκριμένα στο 57′, ο Τριανταφύλλου έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ενώ στο 68′ ο Νίκος Ντάρλας έκανε το 0-4. Το 5ο γκολ του Νεοπεντελικού πέτυχε ο Δημήτρης Γάγακας στο 70′, για ν’ ακολουθήσει η μείωση του σκορ σε 1-5, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Δημήτρης Σλεποκούροβ. Το αυτογκόλ του Ζενέλι στο 80′ έκανε το 1-6 και ο «χορός» των γκολ έκλεισε στο 88′, με τον Αντώνη Τσιτσόπουλο να μειώνει σε 2-6.

ΕΡΜΗΣ ΕΙΡ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ. 2-1

Άλλη μια καλή αγωνιστική παρουσία για τον Ερμή Ειρ. Ηρακλείου που κέρδισε τον Κεραυνό Πετρούπολης με σκορ 2-1, στην 7η «στροφή» του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ και παραμένει μόνος 2ος στον βαθμολογικό πίνακα, με 16 βαθμούς.

Μέσα σε 15 λεπτά και συγκεκριμένα στο 58′ με τον Κουνέλη και στο 73′ με τον Αθανασίου, οι γηπεδούχοι πήραν διαφορά δύο τερμάτων, ενώ το μόνο που κατάφερε ο Κεραυνός ήταν να μειώσει σε 2-1, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Καταγή.

Η ομάδα των Βορείων ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς ο Εσαμπαλίδης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 79′.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

3ος όμιλος

ΚΗΦΙΣΙΑ 2010 – ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 6-2

Παράσταση για έναν ρόλο στο Ζηρίνειο, όπου η Κηφισιά 2010 «διέλυσε» με σκορ 6-2 τη Θύελλα Περιστερίου και παραμένει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου της Γ’ ΕΣΠΑ, με 19 βαθμούς.

Με τρία γκολ του Νίκου Μπαρμπούδη στο 23′, στο 28′ και στο 33′ οι γηπεδούχοι έφυγαν μπροστά στο σκορ, για να έρθει στο 38′ ο Κ. Dhimo να μειώσει σε 3-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ανάργυρος Σώντας έκανε το 4-1 (52′), για να έρθει ο Νίκος Λιβαθινός στο 66′ να διαμορφώσει το σκορ σε 5-1. Ο Γιώργος Αβράμης στο 82′ μείωσε για τους φιλοξενούμενους σε 5-2, ενώ το τελικό 6-2 έκανε ο Κίμων Λιάτης στο 89′.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

4ος όμιλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ – ΑΤΤΑΛΟΣ 0-1

«Σκόνταψε» εντός έδρας ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης στην 7η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ γνωρίζοντας την ήττα, με σκορ 1-0, από τον Άτταλο, με τον οποίο πλεόν «συγκατοικεί» στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 12 βαθμούς.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet