Γ. Πατούλης: Να ζητήσει συγγνώμη από τον Δήμο Αμαρουσίου ο κ. Καραμέρος
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Να ζητήσει συγγνώμη από τον Δήμο Αμαρουσίου ο κ. Καραμέρος

Να ζητήσει συγγνώμη για την καθυστέρηση στην κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στο Μαρούσι καλεί τον αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργο Καραμέρο, ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Γ. Πατούλης τονίζει ότι ο κ. Καραμέρος εμφανίσθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή φορώντας αδιάβροχο μπουφάν, ενώ λίγο μετά, φορώντας κοστούμι, κατήγγειλε τον Δήμο Αμαρουσίου για τον καθαρισμό του ρέματος Σαπφούς.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνεται:

Ο κ. Καραμέρος το πρωί εμφανίζεται στα κανάλια με καναρινί αδιάβροχο για να «προστατευτεί» από τη βροχή καταγγελιών που δέχεται όλο αυτό το διάστημα για την ολιγωρία της Περιφέρειας και λίγο μετά, φορά το κοστούμι του αντιπεριφερειάρχη και καταγγέλλει τον Δήμο Αμαρουσίου επειδή κάνει το καθήκον του και καθαρίζει το ρέμα Σαπφούς. 

Δεν περιμένουμε υπευθυνότητα από έναν ασόβαρο αντιπεριφερειάρχη, απαιτούμε όμως μια συγγνώμη. Συγγνώμη για το ότι και με δική του ευθύνη καθυστερεί η χρηματοδότηση αναγκαίων για το Μαρούσι έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, παρά το γεγονός ότι ως Δήμος Αμαρουσίου έχουμε υποβάλει τις απαραίτητες μελέτες. 

Δυστυχώς η σημερινή ηγεσία της Περιφέρειας αποδεικνύεται ανίκανη να διαχειριστεί τα κρίσιμα ζητήματα της Αττικής. 

Πόσους νεκρούς πρέπει να θρηνήσουμε ακόμη για να πάνε οι ανίκανοι στα σπίτια τους;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet