Συγχαρητήρια δημάρχου Βριλησσίων στη Φώφη Γεννηματά
Πολιτική

Συγχαρητήρια δημάρχου Βριλησσίων στη Φώφη Γεννηματά

Τα συγχαρητήριά του στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, για την εκλογή της ως επικεφαλής του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς εκφράζει ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης.

Στην ανακοίνωσή του, εκτός από τα συγχαρητήρια στην κα Γεννηματά, ο δήμαρχος σημειώνει:

Επίσης, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Επιτροπή Αλιβιζάτου για την άρτια διοργάνωση της πολιτικής διαδικασίας ανασύνθεσης του χώρου της κεντροαριστεράς που κορυφώθηκε με τη διαδικασία εκλογής αρχηγού.

Υπάρχει αδήριτη ανάγκη όπως οι οργανωμένες πολιτικές δυνάμεις του ευρύτερου δημοκρατικού και προοδευτικού χώρου αναζητήσουν και ομονοήσουν σε ένα σύγχρονο πολιτικό πλαίσιο υπέρ του κόσμου της εργασίας και ειδικότερα της στήριξης του δικαιώματος στην εργασία και των εργασιακών δικαιωμάτων, υπέρ της ουσιαστικής ενίσχυσης των μικρών και μεσαίων παραγωγών, ελεύθερων επαγγελματιών και της υγιούς παραγωγικής επιχειρηματικότητας, υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων, υπέρ της τόνωσης των κοινωνικών πολιτικών και των αναγκαίων δημόσιων δομών, υπέρ της αποκέντρωσης και ενδυνάμωσης της Αυτοδιοίκησης και των τοπικών κοινωνιών. Εν τέλει, υπέρ ενός σύγχρονου προτύπου βιώσιμης και δίκαιης ανάπτυξης της κοινωνίας μας.

Υπάρχει επιτακτική ανάγκη για σύγχρονη προοδευτική πολιτική προς όφελος της κοινωνίας και των ανθρώπων, η οποία θα αποτελέσει το νέο σημείο αναφοράς και ιστορικής αφετηρίας σμίλευσης των αναγκαίων νέων προωθητικών συμμαχιών για την επικράτηση του δημόσιου συμφέροντος και της εξυπηρέτησης των αναγκών της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, έναντι των συμφερόντων των ολίγων και ισχυρών και του παλαιοκομματισμού, έναντι της συντήρησης των κακών νοοτροπιών και της εξυπηρέτησης του ατομικού συμφέροντος που υπονομεύει το συλλογικό.

Οι πολίτες που συγκινούνται από τα σύγχρονα διακυβεύματα της εξόδου από τη σοβούσα πολυδιάστατη κρίση και της κοινής μας υπόθεσης να σταθεί η χώρα στα πόδια της, οφείλουν από το δικό τους μετερίζι και με όλες τις δυνάμεις τους να συμβάλλουν κοινωνικά και πολιτικά στην κοινή αυτή υπόθεση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet