Ηράκλειο, Κηφισιά και «Αγία» πέρασαν στα προημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

Ηράκλειο, Κηφισιά και «Αγία» πέρασαν στα προημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΑ

Το «εισιτήριο» για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ – «Κ. Τριβέλας» «σφράγισαν» οι 3 από τις 4 ομάδες του Βορείου Τομέα Αθηνών που συμμετείχαν στην 5η φάση του θεσμού.

Ειδικότερα, το Ηράκλειο, η Αγία Παρασκευή και η Κηφισιά συνεχίζουν στο κύπελλο, ενώ το »«αποχαιρετά» το Χαλάνδρι.

Ηράκλειο – Πετράλωνα 2-0

Μεγάλη νίκη επί των Πετραλώνων πέτυχε το Ηράκλειο με σκορ 2-0 για την 5η φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ – «Κ. Τριβέλας» και πήρε το «εισιτήριο» για την προημιτελική φάση.

Η νίκη έχει την «υπογραφή» του αρχηγού της ομάδας, του Βασίλη Καφετζή, που ήταν ο σκόρερ και των δύο γκολ της ομάδας των Βορείων, στο 32ο και το 65ο λεπτό.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Νίκος Παπαρούνης): Τσαντές, Μέρτκολα, Κατσούλης, Μπερεδήμας, Μπακαδήμας, Λύκος, Τσιρκινίδης, Χρήστου(67′ Δήμας), Σπυριδάκης(72′ Αντωνόπουλος), Καφετζής (68′ Τούμπας), Μέτσο (72′ Βασιλός).

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Φούνας, Βέλλης, Τηλιόπουλος, Γεωργόπουλος, Βαρδακώστας, Κούντου, Θεοδωρόπουλος (56′ Μινάι), Μίχας (46′ Καριατλής), Νουγκάρο (46′ Κυριακάκης), Σαλαπάτας (75′ Καρούμπαλης), Κατσιούλης.

Ερασιτέχνες Πανιωνίου – Αγία Παρασκευή 2-2 (2-3 παράταση)

Στην παράταση πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΑ η ομάδα της Αγίας Παρασκευής, αφού ο κανονικός συναρπαστικός αγώνας με τους Ερασιτέχνες Πανιωνίου, στο γήπεδο του Ελληνικού, έληξε με σκορ 2-2.

Η «Santa» βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10′, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Γιαννή, αλλά κατάφερε ν’ αντιδράσει και στο 44′, με τον Τσοπανάκου, έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σειρά του Βελέντζα, ο οποίος στο 68′ έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Νίκα, κάνοντας το 1-2. Ωστόσο, στο 80′, με τον Καλαμάρη, οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι στο «κόλπο», στέλνοντας τον αγώνα στην παράταση. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 87′ να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε για τον Πανιώνιος ο Μητσογιάννης.

Τελικώς, στο 98′ η «Αγία» έκανε το 2-3, με γκολ του Κοβάνη,  ενώ στο 115′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν κι αυτοί με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Σκούρα.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (Δημήτρης Κοροπούλης): Νίκας, Ιωαννίδης, Καλαμάρης, Μητσογιάννης, Γιαννής (65′ Νομικός), Ατζέλι, Γρηγορόπουλος (57′ Αποστόλου), Οικονόμου (70′ Φίλλον), Δαυίδης, Ζώτος, Μητζάλης (57′ Καρούτζος).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Τιτκταπανίδης, Τζίτζης, Χατζίου, Δρόσης, Βελέντζας, Παπαευθυμίου, Μπέκος (61′ Μιχαλόπουλος), Μαυροματάκης (68′ Σκούρας), Κοβάνης, Τσοπανάκος (77′ Περουτσέας), Καραδήμας (72′ Μπαλατσούρας).

Κηφισιά – Άγιος Δημήτριος 1-0

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, η Κηφισιά κατάφερε να επικρατήσει του Αγίου Δημητρίου με σκορ 1-0 και να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία, είχαν δοκάρι στο 27′ με τον Κωνσταντινίδη, αλλά αδυνατούσαν να διασπάσουν την καλά στημένη άμυνα της «Μπάρτσα», τουλάχιστον μέχρι το 79′ οπότε ο Κεφαλάς, που είχε μπει ως αλλαγής, κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, λυτρώνοντας την ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Α.Ε. ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Κυρίτσης, Τσαφταρίδης, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Καραμπάς, Ρεντζής, Χρυσανθόπουλος (46′ Καϊμακαμούδης), Κωνσταντινίδης (71′ Κεφαλάς), Κατσέρης (46′ Παναγιωτόπουλος), Κοντογιάννης (90′ Μπουρδούβαλης).

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Μακρής, Συκαράς Δ. (86′ Μπουραντάς), Τζαβάρας (46′ Ανδρεαδάκης), Σκόνδρας, Βαμβακερής (60′ λ.τ. Καρτσιώλας), Κωνσταντόπουλος, Συκαράς Γ. (73′ Δαλκαφούκης), Ασλανίδης, Αβίντογλου, Χαλιβελάκης, Βλαχόπουλος.

Χαραυγιακός – Χαλάνδρι 3-2

«Λύγισε» στην παράταση το Χαλάνδρι κι έχασε από τον Χαραυγιακό με σκορ 3-2, αποχαιρετώντας τον θεσμό του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 13′, με αυτογκόλ του Δαρδαμάνη, αλλά οι Χαλανδραίοι ισοφάρισαν στο 50′ με τον Κανέλλο.

Το δεύτερο μέρος κύλησε χωρίς γκολ έως το 81′, οπότε οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο στοίχισε την κόκκινη κάρτα στον Κλήμη. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Ράμμος, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γκίκα. Έστω και με 10 παίκτες, το Χαλάνδρι δεν παραιτήθηκε της προσπάθειας κι έτσι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Νησωτάκη, ισοφάρισε εκ νέου, πηγαίνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Στο έξτρα χρόνο και συγκεκριμένα στο 100′ οι γηπεδούχοι μπήκαν για τρίτη και τελευταία φορά μπροστά στο σκορ, πανηγυρίζοντας εκείνοι την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Χαρίσης, Τάγκαλος, Ράμμος, Βακερλής, Βλαχάς, Τουγουντζόγλου, Βούζας (86′ Σκεύης), Ρόππας (68′ Φερεντίνος), Νομικός (60′ Παρασκευόπουλος), Κασσιανός, Κουντουριώτης (77′ Αναστασόπουλος).

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Γκίκας, Δαρδαμάνης (67′ Ράπτης), Χατζηανδρέου (46′ Σεϊτάι), Φωτάκης (103′ Βαρώνος), Θανόπουλος, Κλήμης, Λουκάς, Νησωτάκης, Πατσιαβούρας (60′ Μαράνος), Βενάρδος, Κανέλλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet