Δήμος Αμαρουσίου: Ο Τουρισμός Υγείας υπηρετεί το δικό μας αναπτυξιακό όραμα
Επιχειρήσεις – Αγορά

Δήμος Αμαρουσίου: Ο Τουρισμός Υγείας υπηρετεί το δικό μας αναπτυξιακό όραμα

Παραθέτοντας τους λόγους που ωθούν το Μαρούσι να ανοιχτεί στον χώρο του Τουρισμού Υγείας, ο Δήμος απαντά στην πρόσφατη επικριτική ανακοίνωση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Μαίρης Διακολιού, προσθέτοντας ότι δεν θα επιτρέψει «στις δυνάμεις της αντίδρασης και της οπισθοδρόμησης να πάνε την πόλη μας πίσω».

Η απάντηση του Δήμου Αμαρουσίου στη δημοτική σύμβουλο:

Η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Αμαρουσίου θα φέρει ανάπτυξη και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας για τα παιδιά μας

Η σημερινή διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάδειξης κι ενίσχυσης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της πόλης μας. Στο πλαίσιο αυτού του σχεδιασμού εκτελούμε έργα και παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν τη λειτουργικότητα της πόλης, βελτιώνουν τη ζωή κατοίκων κι επισκεπτών, ενισχύουν την επιχειρηματική δραστηριότητα και δημιουργούν θέσεις εργασίας.

Σε μια χώρα με τουριστικό χαρακτήρα, όπως η Ελλάδα, που προσελκύει κάθε χρόνο εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο, είναι λογικό κάθε πόλη που διαθέτει τα χαρακτηριστικά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Αμαρουσίου, να θέτει ως προτεραιότητα να προσελκύσει ένα μεγάλο κομμάτι από την «πίτα» των επισκεπτών αυτών. Η ενίσχυση του θεματικού τουρισμού είναι ένας τρόπoς που επιλέγουν σε παγκόσμιο επίπεδο όλες οι πόλεις, για να προσελκύσουν επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τις πρακτικές, λοιπόν, που εφαρμόζονται σε παγκόσμιο επίπεδο από τους Δήμους, εφαρμόζουμε και στην πόλη μας. Αναδεικνύουμε ως Δήμος τα συγκριτικά πλεονεκτήματά μας, κι επιλέγουμε ως βασικό πυλώνα τοπικής ανάπτυξης κι ενίσχυσης της απασχόλησης την προώθηση του τουρισμού υγείας.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τις επιχειρήσεις της πόλης μας, αξιοποιούμε το επιστημονικό δυναμικό που εργάζεται στο Μαρούσι και, με εξωστρεφείς δράσεις, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης και τη βελτίωση του εισοδήματος των συμπολιτών μας.

Η συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου στην έκθεση για τον Τουρισμό Υγείας υπηρετεί το δικό μας αναπτυξιακό όραμα.

Είναι η δική μας απάντηση αισιοδοξίας κι αυτοπεποίθησης στη σημερινή γκρίζα πραγματικότητα, που διαιωνίζουν αντιλήψεις και πρακτικές όπως αυτές που υποστηρίζει η κα Διακολιού, η οποία λέει ΟΧΙ σε δημιουργικές πρωτοβουλίες, χωρίς να προτείνει κάποιο εναλλακτικό μοντέλο ανάπτυξης της πόλης μας.

Στη μιζέρια της κυρίας Διακολιού απαντάμε με δημιουργικές δράσεις και πρωτοβουλίες.

Δεν θα επιτρέψουμε οι δυνάμεις της αντίδρασης και της οπισθοδρόμησης να πάνε την πόλη μας πίσω.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet