Ημερίδα για τον σακχαρώδη διαβήτη διεξήχθη στο δημαρχείο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Ημερίδα για τον σακχαρώδη διαβήτη διεξήχθη στο δημαρχείο Αμαρουσίου

Στην επιστημονική ημερίδα ενημέρωσης για τον σακχαρώδη διαβήτη που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Λέσχη Lion Helen Keller, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Επαγρύπνησης κατά του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη, καλωσόρισε το κοινό που είχε κατακλύσει την αίθουσα.

Στον σύντομο χαιρετισμό της η κα Χαλιώτη συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία ενημέρωσης, σχετικά με την ύπουλη ασθένεια του σακχαρώδη διαβήτη, υπογραμμίζοντας ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου και ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης αγκαλιάζουν δράσεις που έχουν στόχο την πρόληψη νοσημάτων, αλλά και την έγκαιρη διάγνωση για τη διατήρηση της υγείας των πολιτών».

Στην ημερίδα διακεκριμένοι επιστήμονες του ιατρικού χώρου ενημέρωσαν το κοινό για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της μάστιγας του αιώνα και ακολούθως απάντησαν σε ερωτήσεις των παρευρισκόμενων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου Στέφανος Τσιπουράκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet